x
Vse kategorije
Caudalie Contouring koncentrat, 75 mL
Caudalie Contouring koncentrat, 75 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Caudalie Contouring koncentrat, 75 mL

Proizvajalec: Caudalie
Caudalie oblikovalni koncentrat je 100% rastlinskega porekla, ki prodre globoko v kožo, zmanjša pojav celulita ter preoblikuje postavo.
Cena: 24,92 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Caudalie oblikovalni koncentrat:
- ki prodre globoko v kožo,
- zmanjša pojav celulita ter preoblikuje postavo.

Delovanje:
hranljivo anticelulitna in drenažna eterična olja iz ekološke pridelave, mlete pečke grozdja in kristali rjavega sladkorja, hranljivo olje grozdnih pečk.

Uporaba:
uporabite 1x dnevno, zadostuje en pritisk.

Koncentrat je 100% rastlinskega porekla.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ko gre za zdravje, se nam nekateri grehi iz preteklosti ne odpustijo tako zlahka.

Izkaže se, da ima več mladostnih prestopkov lahko dolgotrajne učinke na telo. To smo ugotovili po pregledu gore medicinskih raziskav in pogovorih z zdravniki o takšnih izpadih, kot so pijančevanje, kajenje marihuane in pogosto menjavanje spolnih partnerjev.

Vendar ima zgodba tudi zelo pozitivno stran. S prenehanjem slabih navad in sprejemanjem bolj zdravih lahko v vseh primerih zmanjšamo tveganje, ki ga predstavljajo ta pretekla dejanja, do točke, kjer statistično postane resnično minimalno. V resnici ima na posameznikovo zdravje veliko hujše ?posledice, če pet dni zapored jemo sladoled ali sladice kot kakršni koli izpadi izpred 30 let. Strokovnjaki to jasno povedo.

Zato je čas, da potisnemo naše skrbi vstran. Na naslednjih straneh podrobno preučujemo 35 navad in življenjskih slogov iz vaše daljne in nedavne preteklosti ter pojasnjujemo, kako lahko vplivajo na vaše zdravje danes in jutri. Še pomembneje je,
da razkrivamo najboljše načine, da zmanjšate vsakršno škodo, ki so jo te navade ali življenjski slogi povzročili, in poskrbite da, kar je bilo, je bilo. Kajti ko gre za zdravje, želite, da se najboljše za vas začne danes in da se s starostjo samo še izboljšuje. ?Če ste opustili navado, vam je treba čestitati in vas občudovati. Ni lahko pretrgati z zasvojenost jo z nikotinom v tobaku. Z vsakim letom brez dima zmanjšujete tveganje za bolezni srca, resne dihalne težave ter raka pljuč, ust, grla, požiralnika, mehurja in morda tudi trebušne slinavke.

Vendar še niste povsem varni. Verjetnost za bolezni srca in pljuč ostaja pri vas višja kot pri nekadilcu še 20 let po prenehanju kajenja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Caudalie, ohranjanje lepote in grozdje...

V Franciji so že pred več kot 15 leti odkrili, da grozdje vsebuje vrsto zdravilnih sestavin, med drugim tudi take, ki pomagajo pri uničevanju prostih radikalov, ki kot vemo, pospešujejo staranje kože. Od takrat naprej je grozdje eden glavnih... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.