Caudalie Contouring koncentrat, 75 mL

Caudalie oblikovalni koncentrat je 100% rastlinskega porekla, ki prodre globoko v kožo, zmanjša pojav celulita ter preoblikuje postavo. Caudalie oblikovalni koncentrat je 100% rastlinskega porekla, ki prodre globoko v kožo, zmanjša pojav celulita ter preoblikuje postavo.
802387 15979

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Caudalie oblikovalni koncentrat:
- ki prodre globoko v kožo,
- zmanjša pojav celulita ter preoblikuje postavo.

Delovanje:
hranljivo anticelulitna in drenažna eterična olja iz ekološke pridelave, mlete pečke grozdja in kristali rjavega sladkorja, hranljivo olje grozdnih pečk.

Uporaba:
uporabite 1x dnevno, zadostuje en pritisk.

Koncentrat je 100% rastlinskega porekla.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ko gre za zdravje, se nam nekateri grehi iz preteklosti ne odpustijo tako zlahka.

Izkaže se, da ima več mladostnih prestopkov lahko dolgotrajne učinke na telo. To smo ugotovili po pregledu gore medicinskih raziskav in pogovorih z zdravniki o takšnih izpadih, kot so pijančevanje, kajenje marihuane in pogosto menjavanje spolnih partnerjev.

Vendar ima zgodba tudi zelo pozitivno stran. S prenehanjem slabih navad in sprejemanjem bolj zdravih lahko v vseh primerih zmanjšamo tveganje, ki ga predstavljajo ta pretekla dejanja, do točke, kjer statistično postane resnično minimalno. V resnici ima na posameznikovo zdravje veliko hujše ?posledice, če pet dni zapored jemo sladoled ali sladice kot kakršni koli izpadi izpred 30 let. Strokovnjaki to jasno povedo.

Zato je čas, da potisnemo naše skrbi vstran. Na naslednjih straneh podrobno preučujemo 35 navad in življenjskih slogov iz vaše daljne in nedavne preteklosti ter pojasnjujemo, kako lahko vplivajo na vaše zdravje danes in jutri. Še pomembneje je,
da razkrivamo najboljše načine, da zmanjšate vsakršno škodo, ki so jo te navade ali življenjski slogi povzročili, in poskrbite da, kar je bilo, je bilo. Kajti ko gre za zdravje, želite, da se najboljše za vas začne danes in da se s starostjo samo še izboljšuje. ?Če ste opustili navado, vam je treba čestitati in vas občudovati. Ni lahko pretrgati z zasvojenost jo z nikotinom v tobaku. Z vsakim letom brez dima zmanjšujete tveganje za bolezni srca, resne dihalne težave ter raka pljuč, ust, grla, požiralnika, mehurja in morda tudi trebušne slinavke.

Vendar še niste povsem varni. Verjetnost za bolezni srca in pljuč ostaja pri vas višja kot pri nekadilcu še 20 let po prenehanju kajenja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja