Caudalie Premier Cru anti age krema za okoli oči, 15 mL

Krema vseh krem, Caudali Premier Cru je globalna nega proti staranju. Kožo regenerira, zmehča in učvrsti. Krema vseh krem, Caudali Premier Cru je globalna nega proti staranju. Kožo regenerira, zmehča in učvrsti.
901687 15997
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Bogata in učinkovita krema v celoti zagotavlja:
- prekriva temne podočnjake,
- anti-age učinek za občutljivo področje okrog oči,
- takoj se absorbira v kožo ter zagotavlja udobje in takojšnje rezultate.

Delovanje:
Vinoleuvre in peptidi kožo nahranijo, mehkobo pa zagotavlja sezamovo olje in avokadovo maslo, resveratrol učinkuje proti staranju, viniferin proti temnim madežem, polifenoli iz grozdnih jagod delujejo antioksidantno.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Kar zadeva zdravje, nobena priljubljena navada na tem planetu ni tako škodljiva kot kajenje. Cigarete neposredno povzročijo 30 odstotkov smrti zaradi bolezni srca, 30 odstotkov smrti zaradi raka in osupljivih 80 do 90 odstotkov vseh pljučnih rakov. Povečujejo tudi tveganje za razvoj raka ust, grla, požiralnika, mehurja in morda tudi trebušne slinavke. Ni čudno, da je kajenje uradno prvi vzrok preprečljivih smrti v razvitem svetu.

Že samo osem cigaret na mesec - samo sto na leto - poveča tveganje za nastanek s kajenjem povezanega pljučnega raka, zlasti če kadi te več let. V resnici vsako kajenje zvišuje vaše tveganje.

V študiji britanskih zdravnikov so ugotovili, da 1 do 14 cigaret na dan za osemkrat zviša tveganje, 25 cigaret na dan zviša tveganje za trinajstkrat, če pa pokadite več kot 25 cigaret na dan, tvegate 25-krat več kot normalno.

4000 kemikalij v tobačnem dimu je smrtonosnih za vaš kardiovaskularni sistem - vrtoglavo zviša verjetnost za srčni infarkt, možgansko kap in hipertenzijo. Kemikalije v tobačnem dimu povečujejo tveganje za nastanek bolezni srca
in ožilja, ker dušijo dotok kisika v telo, povzročajo večjo togost sten arterij, znižujejo ravni »dobrega« HDL-holesterola in povzročajo, da so krvne ploščice bolj lepljive, zato verjetneje povzročajo ogrožajoče krvne strdke.

Potem je tu škoda na pljučih. Kajenje lahko sproži ali poslabša kratkotrajne dihalne težave.Vključno
z bronhitisom in astmatičnimi napadi. Kajenje je tudi tesno povezano s kronično obstruktivno pljučno boleznijo ali KOPB - s skupino težav, ki blokirajo dihalne poti. Ta motnja, ki je v bistvu povezava kroničnega bronhitisa in emfizema, je ena najhitreje rastočih in najbolj ohromljujočih pljučnih bolezni med starejšimi. V resnici je četrti vzrok smrti v ZDA - in 80 do 90 odstotkov primerov je povezanih s kajenjem.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja