Caudalie Premier Cru serum proti gubam, 30 mL

Caudalie Premier Cru serum proti gubam je 100% rastlinsko-organska formula, ki hrani kožo obraza ter stimulira obnovo celic kože. Caudalie Premier Cru serum proti gubam je 100% rastlinsko-organska formula, ki hrani kožo obraza ter stimulira obnovo celic kože.
802158 19336
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Premier Cru serum proti gubam je 100% rastlinsko-organska formula, ki hrani kožo obraza ter stimulira obnovo celic kože. Inovativen Premier Cru serum vsebuje hialuronsko kislino ter kestrakt oliv (skvalani) - vse sestavine delujejo inovativno globinsko ter vračajo prijetnost ter volumen koži obraza.

Caudalie Premier Cru serum globinsko popravi gube ter gubice, ki že obstajajo; preprečuje pa nastanek gubic, ki so v nastajanju. Koža postane lepa negovana ter sijoča na izgled.

Kozmetični naraven serum Caudalie tako vsebuje koktajl antioksidantov, ki jih vaša koža potrebuje.

Za katere kožne tipe je izdelek primeren?

Izdelek je primeren za normalni, mastni, kombiniran, suh in izredno občutljiv kožni tip.

Prednosti kozmetičnega izdelka seruma

  • izbriše vidnost finih linij in neprijetnih gubic
  • izboljša splošno čvrstost kože in njeno elastičnost
  • regenerira kožo
  • lajša neenakomerno kožno teksturo
  • posvetli kožo

Kozmetični serum je močan negovalni serum, ki omogoča učvrstitev kože, regeneracijo ter glajenje gub, intenzivno vlaženje in pospeševanje produkcije kolagena.

Caudalie serum vsebuje tako imenovano Vinergy kozmetično sestavino, ki je patentnega izvora in je ko-patentirana na harvard medicinski fakulteti.

Razvoj te pomembne učinkovine je trajal kar pet let in spada med pomemben patent v kozmetični liniji caudalie kozmetičnih izdelkov

Uporaba Caudalie Premier Cru seruma

Nanesemo zvečer samo ali v kombinacijo z vašo priljubljeno kremo.
Brez parabenov, fenoksietanola, ftalatov, mineralnih olj, sintetičnih barvil, natrijevega lauret sulfata. Ne vsebuje živalskih sestavin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Vi in vaša družina si zaslužite sveže pečen kruh z osebno noto. Zakaj bi se zadovoljili s štruco s tekočega traku v oddaljeni tovarni kruha? Naj vam postane navada, da se ustavite v kakoovostni pekami, pozdravite lastnika

in izberete zdrav polnozrnat kruh. Jejte ga naslednja dva dni, nato pa odidite po novo štruco. Naj se ta krog nikoli ne konča.

Med sestavinami naj bo polnozrnata moka na prvem mestu. Nato preverite prehranske vrednosti glede vlaknin. Vaš cilj je: kupiti štruco z najmanj 3 g vlaknin na rezino.

Še en ključ: iščite izdelke, na katerih je naslednji ali podoben napis: »Prehrana z veliko
polnozrnati mi živili in drugo rastlinsko hrano ter z malo skupnimi maščobami, nasičenimi maščobami in holesterolom lahko zmanjša tveganje za bolezni srca in nekatere vrste raka.« Izdelki s takimi napisi morajo vsebovati najmanj 51 odstotkov polnozrnatega žita.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov