Centrum Men, 30 tablet

<p>Centrum Men je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za mo&scaron;ki organizem.</p>

Centrum Men je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za moški organizem.

2022-04-13 15,34 €
528421 29225

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Centrum Men je prehransko dopolnilo, ki je posebej formulirano za moški organizem. Prehransko dopolnilo je obogateno predvsem z vitamini, mineralimi komponentami ter obilico luteina.

Centrum Men prehransko dopolnilo vsebuje predvsem za moški organizem prilagojeno sestavo, saj je prehransko dopolnil še posebej obogateno s kalcijevimi ioni, vitamini B skupine ter nekaterimi antioksidativnimi komponentami.

Centrum dodatek za moške je izredno kvaliteten dodatek, saj nudi:

- brezglutensko formulo

- popolno formulacijo vitaminov, mineralov in drugih elementov v sledovih

Odmerjanje prehranskega dopolnila Centrum Men

Odmerite po 1 tableto tekom celotnega dne. Zaužijte jo s kozarcem vode, da se v želodcu hitro raztopi in prične z delovanjem.

Sestavine Centrum Men prehranskega dopolnila

Moška podpora: prehransko dopolnilo je obogateno z vitamin in minerali, ki so pomembni za razvoj moškega organizma. Vsebuje visoke koncentracije magnezijevih ionov, poleg tega pa vsebuje tudi vitamine B kompleksa.

Nabiranje energije: Vsebuje vitamine B skupine za pomoč pri dnevno presnovnih energijskih procesih.

Imunost organizma: Vsebuje vitamin C, kar je pomembno za normalno delovanje imunskega sistema. Vsebuje tudi vitmain A, ki prav tako deluje antioksidativno, v ustreznih koncentracijah ima pomemben vpliv na vid. Vsebnost bakrovih in cinkovih ionov je izrednega pomena, saj sodelujejo v številnik procesih, tudi pri sproščanju energije.

Lepi lasje, koža ter nohti: prehransko dopolnilo vsebuje tudi biotin in cink, ki podpirata prijeten videz kože in las. Selen je potreben za lepe nohte.

Antioksidanti: Vitamini E, C in baker in cink prispevajo k varovanju celičnih organelov in sestavin pred oksidativnimi poškodbami.

Centrum Women prehransko dopolnilo velja za eno najbolj prodajanih prehranskih dopolnil v EU.

Zakaj izbrati Centrum za moške?

Centrum Men je prehransko dopolnilo, prirejeno za moški organizem. Prehrana, ki jo organizem pridobi vsakodnevno in hranila, ki se izločijo ponavadi zaradi procesirane in predelane hrane ne zadostuje. Ravno to je razlog, da je potrebno prehrani od časa do časa dodati kakšen vitamin in mineral več.

Za moške je rešitev Centrum Men, za vse preostale pa je možno rešitev najti prav tako v skupini Centrum izdelkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pfizer Pfizer
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov