Cerolete, 40 tablet

Dnevna količina esencialnih hranil, ki zadošča za prehranske potrebe. Dnevna količina esencialnih hranil, ki zadošča za prehranske potrebe.
2022-03-03 6,09 €
220892 226

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Tablete Cerolete vsebujejo izdatno količino vitamina C, tablete imajo aromatični značaj.

* eksotičen sadni užitek z veliko vitamina C (le-ta ima vlogo pri delovanju imenskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom, pri vlogi absorbcije železa v telo - prebavni trakt.)
* dodatek naravnih bioflavonoidov 

Uporaba in odmerjanje

svetujemo, da zaužijete eno tableto na dan, v ustih jo med lizanjem počasi raztopite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Vojne za igrače
Zakaj se otroci tako razburijo, ko se pojavi vprašanje, čigava je igrača? Pri tem je treba upoštevati več dejavnikov, povezanih z možgani. Prvič, čustvena navezanost na predmet sprošča opioide v otrokovih možganih. Zaradi njih se otrok počuti prijetno, ko se igra z igračo. Če pa mu jo kaj odtegne, opioidi v njegovih ?možganih izginejo, posledica pa je čustvena bolečina', zato otrok joka v stiski.

Poleg tega otroku igrača pomeni njegov teritorij. V saka žival se na vdor v njen teritorij odzove z besom; to je instinkt, ki se sproži v starem sesalskem jedru možganov. Kadar žival varuje svoj teritorij, v njej nastaja vazopresin, kemična snov, povezana z agresijo. Zaradi kombinacije bolečine, besa in kemičnih snovi v možganih, povezanih z obrambo teritorija, se pri otroku hitro sproži primitivno bojevito vedenje. Ker je otrok v resničnih bolečinah ter mu možgane in telo preplavljajo močni horrnoni, potrebuje pomoč in sočutje, kadar si mora igračo s kom deliti, zato se nanj ne smete odzvati z jezo. K sreči lahko bolečine hitro minejo, zlasti če znate otroka dobro zamotiti.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Grandel Dr. Grandel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja