x
Vse kategorije
Čisti česen Pharma Nord, 60 tablet
Čisti česen Pharma Nord, 60 tablet
Oceni izdelek in zasluži
4.5 2

Čisti česen Pharma Nord, 60 tablet

Proizvajalec: Pharma nord

Prehransko dopolnilo Bio-Čisti česen zagotavlja vse učinke česna brez neprijetnega vonja.

Cena: 8,27 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

NEŽIKA; | 1. 07. 2017 13:41
Perfect
Pa ta je najboljši česen v obliki kapsul, kar jih obstaja. Jaz jemljem zame in za moža le še tega - v glavnem priporočam.  Tomaž

Opis

Tehnološko dovršena oblika česna (enterotableta) je zaščitena pred delovanjem želodčne kisline in encimov. Ta zaščita onemogoča prehitro aktivacijo aktivne učinkovine aliin v želodcu (pretvorba v alicin), obenem pa preprečuje neprijeten vonj po česnu. Vsi znani učinki česna so pri Čistem česnu še bolj izraženi.

Navodilo za uporabo

Priporočena dnevna količina je 1 tableta. Jemati s hrano. Tableto pogoltnemo sceloma. Priporočene dnevne količine se ne sme -prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestek za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Pogoji shranjevanja

Na sobni temperaturi.

Rok uporabnosti

Naveden na ovojnini.Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pakiranje

60 brezvonjskih enteričnih tablet

Proizvajalec

Pharma Nord ApS, DK-7100 Vejle, Danska.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

No, to se ni obneslo! 
Če se za izbruhe besa malega Nerona ne zmenite, otroku pomagate razvijati pomembne socialne spretnosti. Vendar pa je ključno, da otroka ne ponižujete. Boj mora izgubiti elegantno in dostojanstveno. Nagradite ga s pozornostjo takoj, ko se začne primerno vesti. 

Tehnike obvladovanja izbruhov besa malega Nerona Na norenje malega Nerona se je treba odzvati popolnoma drugače kot na izbruhbesa, ki so posledica stiske. Tukaj je nekaj tehnik, ki vam bodo omogočile, da boste vi glavni in vas vaš dvoletnik ne bo mogel nadzorovati. 

Prikrajšajte otroka za občinstvo. Izbruh besa malega Nerona naj bo solo točka. Če ste povsem prepričani, da otrok ne doživlja izbruha besa zaradi stiske, preprosto odkorakajte iz sobe. Če se za izbruh besa malega Nerona ne zmenite, bo nehal. Če ni občinstva, predstava ni prav nič zabavna. 

Ne dopovedujte, ne prepričujte, ne pregovarjajte se z otrokom. S pozornostjo in besedami nagrajujete njegovo negativno vedenje. 
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

ČESEN

Česen sodi med lukovke oziroma lilijevke (družina Alliaceae) in je 25 do 70 cm visoka zelnata rastlina. Iz čebule spomladi zraste olistano, pokončno in okroglo cvetno steblo. Cvetovi so razvrščeni v kobul, imajo dolg pecelj in so rdečkasto beli.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.