Cofer, 20 vrečk

Cofer je prašek za peroralno raztopino – formula FAST. S prijetnim okusom Cole. Cofer je prašek za peroralno raztopino – formula FAST. S prijetnim okusom Cole.
2022-05-12 16,41 €
920169 6130

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Cofer je prašek za peroralno raztopino – formula FAST. S prijetnim okusom Cole. Dodatek prehrani je formulirano na podlagi bivalentnega železa (Fe2 +) MicroLipoDisperso patentiranega v obliki hitro topnega granulata.

Prehransko dopolnilo z visoko biološko razpoložljivim železom, folno kislino in vitamini, ki se hitro absorbira in dobro presnovi, uporablja pa se v primeru manjšega vnosa njegovih sestavin ali povečane potrebe po njih.

Prehransko dopolnilo je primerno za uživanje med nosečnostjo in dojenjem.

20 vrečk z železom v obliki Fe2+MicroLipoDisperso (30 mg) deluje s pomočjo lipidne obloge, ki ga ščiti pred stikom z želodčno sluznico in omogoča maksimalno absorpcijo tega sredstva v prebavilih. Ta tehnologija omogoča optimalno prebavljivost in absorpcijo.

Sestavine Cofer praška

• Folna kislina (400 mcg) 

• Vitamini B6, B12, C, D3 s svojim raznovrstnim delovanjem dopolnjujejo formulacijo izdelka.

Uporaba Cofer vrečk

Vsebino vrečke se preprosto strese v usta; alternativno se lahko suspendira v vodi ali v drugi pijači.

Opombe 

Ne vsebuje laktoze, ne vsebuje glutena. Patentni patent - FAST formulacija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Povežite se s svojim nerojenim otrokom.

Slavljenje nosečnosti ima lahko velik vpliv ne samo na vas in vašega nerojenega otroka, ampak tudi na preostale člane vaše družine. Vašega dobrega počutja se bodo nalezli ljudje okrog vas. In ko bo otrok prišel na svet, bo verjetno mirnejši in ga bo laže umiriti.

Posnetki možganov kažejo, da imajo otroci mater, ki so v nosečnosti spile veliko alkohola, pogosto manjše možgane z manj nagubano možgansko skorjo: Poškodovani so lahko tudi mali možgani (nadzorujejo koordinacijo in gibanje) in možgansko deblo (odgovorno je za osnovne procese, kot sta dihanje in uravnavanje telesne temperature), Možgani otroka s fetalnim alkoholnim sindromom (posledica materinega pretiranega pitja) se ne razvijejo kot običajno, zato se pri takšnem otroku pojavijo duševne in čustvene težave. Alkohol, ki ga mama spije v prvih treh mesecih nosečnosti, je bolj nevaren za nerojenega otroka kot alkohol, ki ga spije pozneje v nosečnosti. Večina raziskovalcev se strinja, da otrok ne bo prizadet, če nosečnica spije največ eno enoto alkohola na dan," toda povsem prepričani ste lahko samo, če v nosečnosti ne spijete nič alkohola.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sanitpharma Sanitpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov