Compact Powder puder v kamnu, 8 g

Kompaktni puder v kamnu, obrazu naraven, svetel izgled in preprečuje škodljive vplive prostih radikalov.
477630 16837

Ocene in mnenja

Opis

Kompaktni puder v kamnu:

- za fiksiranje make-upa,
- za ohranjanje popolnega izgleda,
- zagotovi svetel izgled in preprečuje škodljive vplive prostih radikalov.

Uporaba:

nanesite plast pudra na obraz in vrat s čopičem.

Aktivne učinkovine:

Lauroyl lisine.

Lastnosti:

hipoalergenski, visoka stopnja ščitenja zoper proste radikale.

Vsebina:

8g

Primerno:

za vsakogar.

Priloge

Sestavine

TALC,PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CI 77891 ( TITANIUM DIOXIDE), CI 77492 ( IRON OXIDES), CI 77491 ( IRON OXIDES), TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYLATED LANOLIN, CI 77499 (IRON OXIDES), PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLPARABEN, MICA, ZINC STEARATE, BUTYLPARABEN, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACTETATE, LINALOOL, CITRONELLOOL, COUMARIN, BHT, EUGENOL, GERANIOL.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Desničar ali levičar?

Če sta oba starša levičarja, bo levičar najbrž tudi eden od treh njunih otrok, pri starših desničarjih pa je to razmerje ena proti deset. Nikjer ni zapisano, da je ena roka boljša od druge, zato naj vas ne moti, če je vaš otrok levičar.

Otrok nima nobenega vpliva na to, katera roka prevladuje. Dominantnost roke je povezana z razvojem možganov. Predstavljajte si jih kot dve medsebojno povezani polovici, od katerih vsaka nadzoruje različne dejavnosti. Med razvojem možganov ena od polovic prevlada. Če je to leva, potem je otrok desničar, če pa prevladuje desna stran, je levičar. V prvih mesecih se nam zdi, da otrok ne kaže nobenih posebnih nagnjenj, dejansko pa večina novorojenčkov obrača glavo bolj v desno kot v levo stran.

Ko se koordinacija izboljša in se razvijejo tudi otrokove ročne spretnosti, boste opazili, da eno roko uporablja več kot drugo. Naj vas ne skrbi, če se to ne zgodi. Hitrost razvoja je pri vsakem otroku drugačna. Nikoli, prav nikoli ne poskušajte otroka, ki je levičar, odvračati od uporabe leve roke. Mogoče boste prepričani, da s tem delate otroku uslugo za poznejše življenje, vendar to ne drži. S tem ko poskušate spremeniti naravno danost, tvegate različne psihične stranske učinke, kot so jecljanje ter težave pri branju in pisanju.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Barbara Bort Barbara Bort
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja