x
Vse kategorije
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Accu Chek Instant aparat, 1 merilni set

Proizvajalec: Accu-chek
Accu Chek Instant aparat predstavlja nov način spremljanja glukoze v krvi na povsem enostaven način.
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Težava sladkorna bolezen, diabetes
Namen meritev glukoze
Tip izdelka Medicinski pripomoček, naprava

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Accu Chek Instant aparat predstavlja nov način spremljanja glukoze v krvi na povsem enostaven način.

Prednosti aparata

  • tehnološko dovršeno
  • jasen prikaz rezultatov
  • obsežno shranjevanje meritev
  • možna povezava z aplikacijo na pametnem telefonu

Lastnosti merilnika Accu Chek Instant

Prepustite nadzor nad spremljanjem glukoze v krvi tehnološko dovršenemu merilniku ACCUCHEK Instant. Ta naprava namreč omogoča povsem enostavno merjenje in preprosto razumevanje rezultatov.

Inovativen sistem Accu-Check Instant vam omogoča, da s takojšnjim pogledom vidite, ali je vaš rezultat izmerjene glukoze v krvi visok, nizek ali v ustrezni ravni. Sam kazalnik ciljnega obsega prikazuje razliko med rezultati, ki so bili zelo visoki ali prenizki. Prav tako pa vam prikaže tudi razliko med tistim, ki je le nekoliko višji ali nižji od vašega ciljnega razpona. Rezultati so torej prikazani izključno na vaše mejne vrednosti. Rezultati bodo prikazani na velikem zaslonu, ki je osvetljen.

Naprava lahko shrani kar do 720 rezultatov meritev in ob tem tudi najmanj 30 kontrolnih rezultatov. Hkrati pa vam omogoča vpogled v povprečne vrednosti s časom in datumom za 7, 14, 30 ali 90 dni.

Dodatna prednost sistema Instant je, da tesntni lističi omogočajo enostavnejše nanašanje kapljice krvi na testni listič. Tako je celoten postopek meritve glukoze v krvi manj stresen in veliko bolj preprost. Še ena prednost merilnika Instant pa je, da je reža za testni listič pripravljena za enostavno namestitev traku v merilnik. Prav tako pa po končani meritvi omogoča preprosto odstranitev na povsem higieničen način.

Sistem Instant pa je mogoče preko metode Bluetooth povezati z aplikacijo MySugr. Tako lahko brez težav hitro in enostavno beležite izmerjene vrednosti. Dostopni pa so vam tudi jasni grafi glukoze v krvi.

Uporaba merilnika

Merilnik Accu Chek uporabljajte skladno z navodili, ki so priložena v škatli. Naprava je kompatibilna s testnimi lističi ACCUCHECK Instant, ki jih najdete tudi v naši lekarni.

 

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Težava sladkorna bolezen, diabetes
Namen meritev glukoze
Tip izdelka Medicinski pripomoček, naprava

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.