Comvita UMF 20+ Manuka med

<p>Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni &raquo;Unique Manuka Factor&laquo;, standardizirana oznaka, ki meri moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.</p>

Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.

2022-04-16 123,47 €
903272 18150
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Comvita UMF 20 + Manuka med izvira iz Nove Zelandije in je že dolgo cenjen zaradi svojih učinkovin.

Čisti novozelandski Manuka Med – UMF 10+. Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.
Novozelandski Manuka med je zaradi svojih učinkov že dolgo zelo cenjen. Manuka med, ki ga pridobivajo samo iz Manuka grma, je priznan po celem svetu, zaradi svojih edinstvenih lastnosti.

Manuka med ima posebno UMF lastnost. UMF pomeni »Unique Manuka Factor«, standardizirana oznaka, ki meri regenerativno moč, ki je prisotna na različnih ravneh medu.

Vzemite 10 g (1-2 čajni žlički) štirikrat dnevno.
Pri prebavnih motnjah: vzemite 1 čajno žličko 30 minut pred obrokom, na tešče.
Lahko se uporablja tudi kot okusni namaz. Glede na želeno teksturo izdelek segrejte, da ga zmehčate ali postavite v hladilnik, da se strdi.

Izdelek ni primeren za otroke pod 1 letom starosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zakaj Comvita UMF med?

ZAUPAJTE COMVITI Comvita® je s svojimi naravnimi izdelki na tržišču že od leta 1974. Je največji svetovni proizvajalec in prodajalec UMF® Manuka medu vrhunske kakovosti. Comvita® blagovna...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Strah pred neuspehom

Moškega je pogosto strah, kaj si bo partnerka mislila o njem, če ne bo dosegel zadovoljive erekcije. Moški se mora osredotočiti na svoje spolne potrebe. Posvečati se mora svojim občutkom in ne razmišljati o drugih stvareh.

Sprostilna kopel

Včasih pomaga, če si par pred spolnimi odnosi name čas za kopel. Partnerka se lahko odišavi s partnerjevim najljubšim parfumom, saj vonj veliko prispeva k spolnemu vzburjenju. Nekateri moški med spolnimi odnosi radi poslušajo lahkotno glasbo. Nekateri imajo raje spolne odnose v temi. Poskusite ugotoviti, na kakšen način se lahko najbolje sprostite in uživate v spolnih odnosih.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Comvita Comvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja