Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz, 100 mL

Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz je samoporjavitven izdelek v obliki ekološki sestavin, namenjeno obnovitvi in zapeljivi negi polti vašega obraza. Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz je samoporjavitven izdelek v obliki ekološki sestavin, namenjeno obnovitvi in zapeljivi negi polti vašega obraza.

Ocene in mnenja

Opis

Coola Tan samoporjavitveni serum iz suhega olja za obraz je samoporjavitven izdelek v obliki ekološki sestavin, namenjeno obnovitvi in zapeljivi negi polti vašega obraza.

Naraven sijaj, ki ga sproducira ta inovativen serum lahko traja tudi do 3 dni.

Zakaj uporabljati Coola Tan samoporjavitveno meglico?

  • ker je izpostavljanje škodljivim UV žarkom nespametno
  • ker je porjavitev s pomočjo tega izdelka lepša, bolj zdrava
  • ker dosežete prijetno mladostno zagorelost in mikaven izgled
  • kar je izdelek več kot 70 % ekološki, z nadzorovanimi in skrbno izbranimi sestavinami
  • ker ne zmasti kože, suho olje
  • ker se meglica izredno hitro posuši po samem nanosu

Nanos izdelka je povsem enostaven, po nanosu pa koža ni mastna in nanos ne pušča sledi na oblačilih. Bleščeči rezultati, ki jih je moč doseči s tem inovativnim izdelkom trajajo do 3 dni, nakar je potrebno nanos obnoviti.

Serum je certificiran s certifikatom ECOCERT Cosmos, ki daje izdelku piko na i.

Za koga je samoporjavitvena nega primerna?

  • primeren je za vse osebe, ki želijo porjaveti na enostaven način, ki ni nevaren
  • za vse tipe kož
  • primeren tudi za kožo, ki je zelo občutljiva

Sestavine in poudarki na njih

Arganovo olje - je ena pomembnih sestavin, je ekološko certificirana in tako zelo kvalitetna. Kožo prijetno regenerira in zaščiti, pri tem pa je ne zmsti. Olje se hitro in enostavno absorbira v globino kože in ne pušča mastnega preostanka.

Samoporjavitveni agensi - so naravnega izvora, neškodljivi po njihovem učinku

Antioksidantne sestavine - predvsem nekateri vitamini, so dodani prevsem z namenom zaščite pred tvorbo škodljivih radikalov in drugih snovi, ki jih povzroča morebitno izpostavljanje soncu. Pomembna antioksidativna sestavina je hidrofilni C vitamin ali askorbinska kislina.

Hialuronska kislina - je tako imenovan magnet za vodo, ki kožo drži  napetem ter prijetno zapeljivem stanju. Produkcija te kisline s staranjem upada, zato jo je potrebno redno nadomeščati.

Hialuronska kislina, ki jo naravno najdemo v koži, se veže in privlači vodo, da ohranja mehkobo in prožnost. Vodo privlači in absorbira kar 50-kratno svojo težo, z namenom da doseže odlično hidracijo kože. Zmanjšuje tudi škodo na račun prostih radikalov in zagotavlja optimalno raven antioksidantov, hranil in vitaminov za kožo.

Rastlinske izvorne celice - koži dajejo občutek intenzivne svežine. Kultura izvornih celic rastline Gotu Kola, ki pomaga regenerirati kožo in zmanjšati znake staranja kože.

Chlorela Vulgaris alge in njen izvleček - uporablja se za hidratacijo, mehčanje in razstrupljanje kože. Prav tako dopolni bistvene vitamine in minerale, ki jih koža za svojo lepoto in vibrantnost redno potrebuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Potopiti mladostnika v svet metafizike se zdi razumsko usmerjenemu odraslemu dvomljivo početje, saj metafiziko nehote enači z mistiko. Ne gre za uvajanje v mistiko, pač pa za urjenje zavesti, saj je možno zavest z vajo širiti brez prestopa »na drugo stran«, v transcendentalno torej. Prizadevam si namreč, da bo šolar našel pot do sebe, ne do onostranstva. Uspel bo, če bo znal razviti zavest o sebi, da bi z njeno pomočjo ozavestil trenutno dogajanje in svoje bivanje v njem. Za takšno iskanje mu zadostujeta stik s seboj in ozaveščenost polja dogajanja, saj pride po tej poti do doživljanja dogajanja. Edini, ki npr. lahko opazuje in doživlja mojo zavest, sem jaz sam, saj je del mene, tako kot so prazni prostori med vozli lanene preje del čipke. Razumem lahko vozle, prejo in luknjice, čipko pa lahko le doživim. Claude Debussy je zapisal:

Glasbe ni mogoče razumeti, ker je prostor med notami.

Čim več ima poslušalec znanja, tem manj glasbe sliši.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coola Coola
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov