Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu s sivko in belim čajem, 118 mL

Vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja. Vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja.
800112 7030

Ocene in mnenja

Opis

Deodoranti  CRYSTAL TM essence ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov, alergenov  in agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic.


Razpršilo  CRYSTAL  essence  iz raztopine naravnih mineralnih soli je  odišavljeno z esencami eteričnih olj, ki prijetno osvežijo  in ne preobremenijo  čutil.

Esenca sivke deluje regenerativno, esenca belega čaja pa sprostilno.
Vsebina:  118 mL

Priloge

Dodatni opis

Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Sivka deluje protivnetno, beli čaj pa sprostilno. Kombinacija prijetno osveži in ne preobremeni čutil. Razpršilo Crystal essence nudi dolgotrajno zaščito, ni lepljivo in ne pušča madežev ter belih lis.
Uporaba
Uporabite po prhanju razpršite na mesta izpostavljena potenju.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Čeprav ob takih krizah sprva občutimo strah in negotovost in se najprej odzovemo s konservativnimi pomisleki, bi se s partnerjem verjetno na dolgo in široko pogovorili o možnostih, kako bi lahko njegovemu življenju podelili nov smisel, kako bi ga lahko izboljšali - čeprav bi bilo to življenje drugačno, kot ste si nekoč predstavljali. Drug drugemu bi bili v oporo in hkrati njegov sparing partner - in prav to je vloga, ki jo morate v prihodnje prevzeti v odnosu do svoje hčerke.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Crystal essence Crystal essence
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja