x
Vse kategorije
Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu s sivko in belim čajem, 118 mL
Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu s sivko in belim čajem, 118 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu s sivko in belim čajem, 118 mL

Proizvajalec: Crystal essence
Vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja.
Cena: 7,28 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo, deodorant
Namenkozmetična nega

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Deodoranti CRYSTAL TM essence ne vsebujejo aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov, alergenov in agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic.


Razpršilo CRYSTAL essence iz raztopine naravnih mineralnih soli je odišavljeno z esencami eteričnih olj, ki prijetno osvežijo in ne preobremenijo čutil.

Esenca sivke deluje regenerativno, esenca belega čaja pa sprostilno.
Vsebina: 118 mL

Dodatni opis

Crystal essence mineralni deodorant v razpršilu vsebuje naravne mineralne soli ter sproščujoče esence sivke in belega čaja. Nanos tvori zaščitno plast proti bakterijam, ki povzročajo razgradnjo potu in neprijeten vonj. Sivka deluje protivnetno, beli čaj pa sprostilno. Kombinacija prijetno osveži in ne preobremeni čutil. Razpršilo Crystal essence nudi dolgotrajno zaščito, ni lepljivo in ne pušča madežev ter belih lis.
Uporaba
Uporabite po prhanju razpršite na mesta izpostavljena potenju.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati najboljši dezodorant 👍?

 

Proizvodnja deodorantov je velik posel, saj potrošniki zanj letno porabijo okoli 18 milijard dolarjev v svetovnem merilu. Z vsemi možnostmi, ki jih ponuja ta trg, je iskanje pravega izdelka lahko prav mukotrpno. Razmisliti boste morali ne samo o različnih vrstah deodorantov - dezodorantu in antiperspirantu; trdne snovi, navoji in razpršila; naravno in običajno - pa tudi o tem, kako deluje vaše telo.

 

  1. Prepoznajte razliko med dezodorantom in antiperspirantom. Deodorant zmanjšuje vonj z odstranjevanjem bakterij v znoju, antiperspirant pa znižuje perspiracijo z zaustavitvijo delovanja znojnih žlez. 
  2. Razmislite, ali je deodorant primeren za vas. Če vam znoj v resnici ni povzroča težav in želite nadzorovati samo vonj, je deodorant verjetno vaša najboljša izbira. 
  3. Razmislite, ali je antiperspirant primeren za vas. Nekatere osebe se pretirano potijo, čeprav velja, da je tovrstno stanje za  približno 2% prebivalstva le tovrstno zdravstveno stanje. Predvsem športniki in drugi aktivnejši posamezniki, ki se močno potijo, čutijo, da samo dezodorant ne bo dovolj, zato je antipersirant na tem mestu smiselna izbira. 
  • Antiperspirant predstavlja nekatere slabosti. Čeprav raziskovalci niso natančno prepričani, kako se to zgodi, lahko aluminij v antiperspirantu povzroči rumene madeže na oblačilih. 
  • Te madeže lahko pogosto odstranite z belilom, če pa vas to zelo skrbi, raje uporabljajte le deodorant. 
  • Možno je tudi, da antiperspirant dejansko povzroči, da vaše telo začne proizvajati odvečen znoj, predvsem z namenom, da bi obšlo blokirane žleze - torej ravno nasprotno od tistega, kar želite!

Zaradi vseh teh omenjenih razlogov boste morda želeli biti enostavni in se držati le deodoranta, premislite če resnično potrebujete antiperspirant.

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Čeprav ob takih krizah sprva občutimo strah in negotovost in se najprej odzovemo s konservativnimi pomisleki, bi se s partnerjem verjetno na dolgo in široko pogovorili o možnostih, kako bi lahko njegovemu življenju podelili nov smisel, kako bi ga lahko izboljšali - čeprav bi bilo to življenje drugačno, kot ste si nekoč predstavljali. Drug drugemu bi bili v oporo in hkrati njegov sparing partner - in prav to je vloga, ki jo morate v prihodnje prevzeti v odnosu do svoje hčerke.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapršilo, razpršilo, deodorant
Namenkozmetična nega

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.