Darphin intral čistilno mleko, 200 mL

<p>Nežno čistilno mleko, ki nežno a temeljito odstrani ličila.</p>

Nežno čistilno mleko, ki nežno a temeljito odstrani ličila.

587923 4702

Ocene in mnenja

Opis

Za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k rdečici.

Intral Mleko za čiščenje, posebej namenjeno občutljivi koži, z ekskluzivnim CALM COMPLEX-om. Umirjajoče aktivne sestavine zmanjšujejo rdeče lise in druge pomankljivosti ter istočasno ščitijo kožo. Za nežno in blago čiščenje obraza.

Uporaba Darphin intral mleka

Zjutraj in zvečer manjšo količino izdelka, ki ste jo segreli na dlaneh, s krožnimi gibi nežno vmasirajte na obraz in vrat. Izdelek odstranite z nežno bombažno blazinico ter tonizirajte kožo obraza z Darphin Intral Tonikom. Izdelek je dermatološko testiran.

Aktivne sestavine Darphin intral mleka

Calm complex - (izvlečki kamilice, polisaharida in gloga ), aloe vera.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po odstranitvi vranice

Možni zapleti in njihovo zdravljenje
Bolnike brez vranice obravnavamo kot imunokompromitirane. Bolj so občutljivi za okužbe z inkapsuliranimi bakterijami, vnetje z mrzlico pa hitreje preide v sepso zaradi zmanjšane obrambne sposobnosti organizma. V primeru fulminantnega vnetja lahko bolnik umre zaradi septičnega šoka v 24 urah. Bolniku moramo razložiti, da mora ob pojavu mrzlice ob povišani telesni temperaturi takoj poiskati pomoč pri zdravniku. Zdravnika naj opozori na svojo posebnost približno tako, kot opozori zdravnika v zvezi z alergijo na antibiotike.

Cepljenje spolivaletno pneumokokno vakcino je nujno vsaj 2 tedna pred načrtovanim posegom ali takoj po posegu. Revakcinacija je potrebna enkrat v 3-5 letih. Priporočajo še cepljenje proti Hemofilusu influence tip B in meningokoku ter cepljenje proti gripi vsako leto.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Darphin Darphin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja