Farmaderbe Laxafruit sirup, 200 mL

<p>Farmaderbe Laxafruit sirup je prehransko dopolnilo, ki deluje predvsem na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov, predvsem izvlečkov sadja in dodatkom naravnih sluzi.</p>

Farmaderbe Laxafruit sirup je prehransko dopolnilo, ki deluje predvsem na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov, predvsem izvlečkov sadja in dodatkom naravnih sluzi.

21717 21717

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Farmaderbe Laxafruit sirup je prehransko dopolnilo, ki deluje predvsem na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov, predvsem izvlečkov sadja in dodatkom naravnih sluzi.

Sluzem, ki so del prehranskega dopolnila pravimo z drugo besedo tudi topne vlakninske snovi, ki se ne prebavijo vendar zgolj pripomorejo k prebavi.

Sestava sirupa je prilagojena dolgoročnemu dajanju in odmerjanju. Nežno deluje predvsem v tankem in debelem črevesju. Laxafruit je primeren tudi za na potovanje.

Redno praznjenje debelega črevesa ali odvajanje je eden od znakov dobrega zdravja. Laxafruit deluje izjemno nežno in je oblikovan za dolgotrajno uporabo.

Deluje naravno, ne povzroča morebitne zasvojenosti in se lahko uporablja dlje časa.

Za koga je Farmaderbe Laxafruit sirup primeren?

Sirup je primeren za otroke, nosečnice, starostnike in vse ljudi, ki niso alergični na katero izmed sestavin izdelka. Sirup je splošno uporaben.

Odmerjanje in način uporabe

Vsak dan (najbolje zvečer) odmerite po 10 ml prirpavka (1 žlica). Učinek se običajno pojavi po 2-3 dneh rednega jemanja.

Sestava Farmaderbe Laxafruit sirupa

Uprašena mana, sok jabolka, izvleček sadeža indijske tamarinde, izvleček sadeža figovca, suhi izvleček iz cvetov in listja slezenovca.

Ta izdelek je prehranski dodatek. Ni namenjen kot nadomestek za raznoliko prehrano. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite izven dosega otrok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja