Davines šampon za razstrupljanje, 250 mL

Za nežno odstranitev smoga in nečistoč z las in za vzdrževanje prave količine mineralov. Za nežno odstranitev smoga in nečistoč z las in za vzdrževanje prave količine mineralov.
569445 4904

Ocene in mnenja

Opis

Formulacija: pH 5,4 

Opis

EDTA, fito kislina, atoligomer za nežno odstranitev smoga in nečistoč z las in za vzdrževanje prave količine mineralov. 

Rezultati

Ima izjemen antipolucijski učinek. Koristen zaveznik pri dolgoročnem boju proti vodi, nasičeni s klorom in bakrom, kot je v plavalnih bazenih. Omogoča nežno odstranitev usedlin trde vode. Produkt vsebuje specifične soli, ki obnovijo naravno mineralno sestavo las, in se bojuje proti barvilnim efektom tujih substanc, prisotnih v vodi. Ob kombinirani uporabi z DETOXIFYING ENVIRONMENTAL DAMAGE RECOVERY MUD globinsko odstrani umazanijo, popolnoma očisti lase in jim podari polnost; tako uničeni lasje zopet pridobijo zdrav videz in polnost. 
 
Tip las: Vsi tipi las. Še posebno lasje, ki so prizadeti zaradi atmosferske onesnaženosti 
in daljše izpostavljenosti snovem, prisotnim v plavalnih bazenih, morju in trdi vodi. 

Uporaba

Nežno vrnasirajte v mokre lase, izperite in če je potrebno, ponovite . 
 
Kako pogosto se uporablja: Odvisno od okolja, ki so mu lasje izpostavljeni. V primeru vsakodnevnega stika s klorom ali trdo vodo ali zelo onesnaženega in prašnega okolja se lahko uporablja zelo pogosto (na 3 do 4 dni). 

Lastnosti

Lase in lasišče nežno očisti, omogoči odstranitev vseh onesnaževalnih snovi, ki izhajajo iz smoga in prahu, posebno trdovratnih ostankov soli in trde vode. Uspešno in nežno odstrani DETOXIFYING ENVIRONMENTAL DAMAGE RECOVERY MUD. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolnik po pljučni emboliji

Odsvetuje se uporaba hormonske kontracepcije ali hormonskega nadomestnega zdravljenja. Pomembna je normalizacija telesne teže in zdrava, uravnotežena prehrana (dovoljene so vse vrste sadja in zelenjave, le količina naj bo čez vse leto enakomerna). Telesna aktivnost naj bo redna. Navodila so individualna glede na obsežnost pljučne embolije in bolnikovega stanja po njej.
Kdaj morate k zdravniku?
K zdravniku morate takoj po zaključku zdravljenja v bolnišnici, nato pa najmanj l-krat mesečno zaradi laboratorijske kontrole uspešnosti antikoagulacijskega zdravljenja. Tveganje za krvavitev je pri tem zdravljenju povečano, zato morate nemudoma poiskati zdravniško pomoč, če opazite krvav ali temno rjav urin, krvavo ali črno blato, bruhanje ali izkašljevanje krvave ali rjave vsebine, ob hudem glavobolu, motnjah vida, ohromelosti udov, motnjah zavesti ali pri hudi krvavitvi iz rodil. Če pa opazite krvavitev v očesno veznico, krvavitev iz nosu, dlesni, podkožne krvavitve, krvavitve iz ran, ki se ne zaustavijo same, ali je menstrualna krvavitev močnejša kot običajno, morate na predčasni pregled v antikoagulacijsko ambulanto. Prav tako morate k zdravniku pred načrtovanim posegom pri zobozdravniku ali pred planiranim operativnim posegom ter v primeru poškodb. Če načrtujete nosečnost, o tem obvestite zdravnika, saj tablete v nosečnosti lahko okvarijo plod.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Davines Davines
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja