Dialix Oxalate za pse in mačke, 300 g prahu

Dialix Oxalate za pse in mačke je dodatek k prehrani psov in mačk ter vsem tistim, ki trpijo zaradi vsebnosti oksalatnih kamnov v urinarnem sistemu. Dialix Oxalate za pse in mačke je dodatek k prehrani psov in mačk ter vsem tistim, ki trpijo zaradi vsebnosti oksalatnih kamnov v urinarnem sistemu.
942171 3573

Ocene in mnenja

Opis

Dialix Oxalate za pse in mačke je dodatek k prehrani psov in mačk ter vsem tistim, ki trpijo zaradi vsebnosti oksalatnih kamnov v urinarnem sistemu.

Izdelek je narejen iz kvalitetnih surovin. Poudarek je predvsem na sledečih:

Kalijev citrat v obliki prahu je namenjen predvsem oralnemu zaužitju v obliki prahu. Prisotnost le-tega namreč alkalizira ph urina med drugim pa spodbuja izločanje usedlin v urin, ki so posledica kislega okolja in kislih pogojev v urinskem traktu.

Izdelek deluje predvsem na podlagi kalcijevega citrata, saj pripomore k raztapljanju kamnov urinarnega trakta.

Prekomerna alkalizacija urinarnega trakta povzroči povečano možnost za morebitne bakterijske okužbe. Da bi okužbe uspešno preprečili je  dodan še ekstrakt brusnice, ki vsebuje visoko vsebnost aktivnih komponent med drugim tudi proantocianidinov.

Omega 3 in 6, ki jih dodatek k prehrani psov vsebuje prispevajo k preprečevanju nastajanja morebitnih kalkulus pri psih, kar se zgodi predvsem v primerih,  ko so ledvica okvarjena.

Način delovanja Dialx prehranskega dodatka

Izdelek preprečuje formacijo in kristalizacijo oksalatov v samem urinarnem traktu, deluje regenerativno ter tudi proti bakterijam urinarnega trakta

Odlično proti nastajanju oksalatih in drugih kamnov.

Priložena merica ustreza 5g.
Na dan dodajte 1 merico na 5 kg telesne teže, posuto po hrani ali vmešano v obrok.
Ne prekoračite 30 g dnevni odmerek! 

Sestava 5 g prahu

kalijev citrat 300 mg, brusnica 50 mg ,EFA ( esencialne maščobne kisline) 423 mg ( 360 mg olja soje zagotovi 76% omega 6 linolenske kisline; 63 mg ribjega olja zagotovi 15% EPA, 10% DHA in 10% drugih omega 3 mašč.kislin).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Diagnoza

Trihomonase iščemo v vaginalnem izločku ali odbrisku. Pregledujemo nativni preparat (najbolje s fazno kontrastnim mikroskopom), kužnino vaginalnega brisa z različnimi hitrimi testi, npr. s testom lateks aglutinacije ali preparat s kapljico kužnine po kultiviranju. Parazita redkeje najdemo v Bartholinijevih ali Skenejevih žlezah. Pri moških pregledujemo izcedek sečnice ali izcedek, ki ga dobimo pri masaži prostate. Parazite gojimo na Lčfflerjevern gojišču. Uveljavlja se tudi preiskava z molekularno metodo PCR (Schwebke in Lawing, 2002, Adu-Sarkodie in sod., 2004, Aslan in sod, 2005, Negm in El-Haleem, 2005).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetNova VetNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov