Dieta z Bachovimi kapljicami!

torek, 20 junij 2017

Bachove kapljice za čustveno oporo pri hujšanju in dietah.

Bachove kapljice kot pomoč pri dieti, detoksu in pri vzdrževanju zdravega načina prehranjevanja Raziskave kažejo, da se je v preteklih 2 letih 82% odrasle populacije lotilo kakšne od diet, 64% teh ljudi pa je imelo težave z vzdrževanjem njenega režima.

V svetu je velik prodajni hit set Bachovih cvetnih esenc, ki jih predstavljamo v nadaljevanju,  znan kot »Emotional Eating Kit«.

Set je sestavljen iz treh Bachovih cvetnih esenc iz katerih se pripravi individualna mešanica, ki je v čustveno pomoč ob odločitvi, da je čas za dieto, čiščenje (detoks) in bolj zdrav način prehranjevanja. Sočasno se lahko jemljejo ena, dve ali vse tri esence. Odmerjanje je enostavno; 2 kapljici izbrane esence se kane na jezik ali v kozarec vode, ki se jo pije po požirkih. Ponovimo 4x dnevno oziroma po potrebi.

Št. 10 Crab Apple (Lesnika)    

  • Ko se počutimo »umazano« ali nismo zadovoljni s svojim izgledom (npr. odvečni kilogrami).
  • Rabimo očiščenje zaradi na videz nepomembne stvari, ki pa lahko obvladuje vse naše mišljenje; npr. občutek sramu zaradi polnejše postave.
  • Lesnika pomaga pri sprejemanju samega sebe in lastnih pomanjkljivosti.
  • Lesnika je tudi sestavina RESCUE kreme.

Št. 6 Cherry Plum (Češnjelika sliva)     

  • Ko se bojimo, da nam ne bo uspelo ohraniti nadzora nad dietnim režimom in bomo posledično zapadli v nenadzorovane izbruhe jeze.
  • Češnjelika sliva pomaga doseči racionalen nadzor nad mislimi in dejanji in nas iz miselne napetosti popelje do mirnosti.
  • Češnjelika sliva je tudi sestavina vseh oblik RESCUE mešanice (kapljice, razpršilo, pastile, krema, bonboni).

Št. 7 Chestnut Bud (Kostanjev popek)     

  • Ko ponavljamo stare napake in venomer kršimo (lastne) “dietne zapovedi”.
  • Opažanja in pretekle izkušnje nas ne izučijo.
  • Kostanjev popek nam pomaga pretvoriti površnost v svežino izkušenosti; dieto bomo lažje uspešno zaključili in osvojili bolj zdrav način prehranjevanja.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.