Diethon mešanica z medom, 450 g

<p>Diethon medena me&scaron;anica je izredno okusna zmes medu, fruktoze ter sladila. </p>

Diethon medena mešanica je izredno okusna zmes medu, fruktoze ter sladila.

11 11

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Diethon medena mešanica je izredno okusna zmes medu, fruktoze ter sladila.

Začetki diethon medene mešanice so se pričeli že tam pred 30 leti, in predstavlja poleg apikompleksa, apisirupa ter propolisa medexovo tradicijo.

Diethon medena mešanica je namenjena za vse tiste, ki imajo težave in omejitve v prehrani. Diethon tako lahko brez večjih težav uživate ter je izrednega okusa ter je bogata mešanica primerna za vsakogar, ki se želi od časa do časa nekoliko pregrešiti.

Diethon z naravno prisotnimi sladkorji v medu in fruktozo vas bo navdušil s svojo gladko teksturo in blagim okusom. Primeren je za zajtrk ali katerikoli drugi obrok, samostojno, kot namaz ali kot dodatek jogurtu, smoothiju in drugim napitkom.

Diethon medena mešanica je vsestransko uporaben izdelek, za vse, ki se težko odrečejo sladkim dodatkom k prehrani. Diethon lahko uporabljate kot namaz na kruhu, pomemben je za pripravo peciva, uporabljate pa ga lahko tudi pri pripravi sadnih salat, napitkov, smoothijev, mleka, čaja ipd.

Diethon medeno mešanico lahko vmešate tudi k skuti, jogurtu ter kosmičem. Pri tem pazite le, da napitki niso prevroči, sicer se najpomembnejše učinkovine medu izgubijo. 

Prekomerno uživanje sorbitola, ki ga Dieton živilo vsebuje ima lahko odvajalni učinek.

Uporaba izdelka - uporabite po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gripa

Epidemija pomeni pojav bolezni v določenem zemljepisnem območju in ima določeneznačilnosti. Začne se nenadoma, doseže vrh v drugem do tretjem tednu in ne traja več kot 5-6 tednov. Začetek epidemije označuje naraščajoče število otrok z znaki vnetja dihal. Kmalu se poveča še število odraslih z značilnimi znaki gripe, čemur sledi naraščajoče število napotitev bodisi na sekundarno raven ali v bolnišnico zaradi pljučnice, poslabšanja kronične obstruktivne pljučne bolezni, astme ali srčnega popuščanja. Gripa je velik javnozdravstveni problem, odsotnost z dela predstavlja veliko finančno breme za družbo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja