DoppelHerz silicijeva prst + biotin + cink, 40 tablet

Pomembna mikrohranila za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo.<br> Pomembna mikrohranila za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo.
556289 66

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dopolnilo je namenjeno za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo

Zdrava koža, močni lasje, zdravi in trdni nohti ter napeto vezivno tkivo so želja mnogih. Pomembno vlogo pri tem ima tudi optimalna preskrba z življenjsko pomembnimi hranilnimi snovmi. Telo samo ni sposobno sintetizirati elementov v sledovih, mineralov in vitaminov, zato jih moramo telesu zagotoviti z zadostnim vnosom s prehrano. V primeru, da je naša prehrana neuravnotežena, preskrba s temi hranili velikokrat ni optimalna. Silicijeva prst je naravna osnova za Doppelherz tablete, ki vsebujejo tudi pomembno sestavino silicij.

Biotin prispeva k ohranjanju las, kože in sluznic. Zato so ga včasih imenovali tudi vitamin H.

Cink ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Tako kot biotin tudi cink prispeva tudi k ohranjanju kože in las. Poleg tega prispeva tudi k ohranjanju nohtov. Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva in prispeva k normalni obarvanosti las.

    * pomembna mikrohranila za kožo, lase, nohte in vezivno tkivo
    * naraven proizvod

Uporaba in odmerjanje:

svetujemo, da zaužijete po eno tableto dvakrat na dan, med jedjo in z zadostno količino vode.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Žolčni kamni

Kako se žolčni kamni kažejo?
Večina bolnikov s kamni v žolčniku nima kliničnih težav in žolčne kamne ugotovimo naključno pri ultrazvočnem pregledu trebuha, ki je bil narejen zaradi drugih bolezni. V tem primeru govorimo o asimptomatski holecistolitiazi. O simptomatski holecistolitiazi govorimo, kadar ima bolnik težave zaradi kamnov v žolčniku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov