Dr. Böhm tablete z bučo za ženske, 30 tablet

Visok odmerek patentiranega posebnega izvlečka iz štajerskih bučnih semen najboljše kakovosti v 20-kratni koncentraciji. Visok odmerek patentiranega posebnega izvlečka iz štajerskih bučnih semen najboljše kakovosti v 20-kratni koncentraciji.
295426 11822

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Za razliko od moških so vzroki za pojav šibkega mehurja pri ženskah zapleteni in ne nujno odvisni od starosti. Tako obstaja cela vrsta dejavnikov, ki lahko povzročijo nastanek tipičnih težav.
 
Najpogostejša od teh vzrokov sta šibkost medeničnega dna npr. zaradi nosečnosti in poroda ali oslabitev mišic mehurja npr. zaradi menopavze ali staranja. Pojavijo se simptomi povečanega uriniranja podnevi in ponoči kot tudi nehoteno uhajanje kapljic urina večinoma med telesno obremenitvijo kot je smeh, kašljanje, kihanje ali telesna vadba.

Sestavine Dr. Böhm tablet z bučo

Izvleček štajerskih bučnih semen  400 mg standardiziran na najmanj 8 mg fenol derivatov, preračunano na enterodiol), Izvleček soje 30 mg. Brez fruktoze, laktoze, kvasa, glutena in umetnih barvil.
 
Visok odmerek patentiranega posebnega izvlečka iz štajerskih bučnih semen najboljše kakovosti v 20-kratni koncentraciji. Ker so bučna semena hrana, je uporaba Dr. Böhm Buca tablete za ženske, dolgoročno varna. Tabletam so dodani tudi dragoceni sojini izoflavoni.

Odmerjanje Dr. Böhm tablet z bučo

Dr. Böhm tablete z bučo  odmerjajte na sledeč način - prva dva tedna vzemite po dve tableti dnevno; najbolje je, da vzamete zjutraj in zvečer po 1 celo tableto z nekaj tekočine.

Sledi 3 mesečno vzdrževalno obdobje jemanja prehranskega dopolnila - odmerjajte po 1 tablete dnevno, najbolje pred nočnim počitkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

ZOBOBOL
Na boleče mesto nanesite olje nageljnovih žbic. Pritisnite na točko na zapestju, kije naravnost pod sredincem za širino treh prstov od zapestne gube, ki je najbliže dlani.

Če žvečimo klinčke, dosežemo enak učinek, saj z žvečenjem sprostimo anestetik, ki ga dišavnica vsebuje.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Apomedica Apomedica
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov