Dr. Frei Turbo Train kompresorski inhalator, 1 set

<strong>Dr. Frei Turbo Train kompresorski inhalator je namenjen izvajanju inhalacij in je še posebej primeren za vašega otroka. </strong> Dr. Frei Turbo Train kompresorski inhalator je namenjen izvajanju inhalacij in je še posebej primeren za vašega otroka.
927007 3363
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Frei Turbo Train kompresorski inhalator je namenjen izvajanju inhalacij in je še posebej primeren za vašega otroka.

• kompresorski inhalator
• stopnja razprševanja: 0,3±0,05 ML/MIN
• velikost delcev: 3 ?M MMAD (EN13544-1)
•  prostornina posodice za razprševanje: 2–10 ML
• raven hrupa: okoli 55 DB
• garancija: 2 LETI

Pred prvo uporabo kompresorskega inhalatorja natančno preberite uporabniški priročnik. Z upoštevanjem navodil v uporabniškem priročniku boste ohranili brezhibno delovanje in dolgo življenjsko dobo kompresorskega inhalatorja.

Izvajanje inhalacijskega zdravljenja z Dr. Frei Turbo Train inhalatorjem

Inhalator je medicinski pripomoček razreda IIa, ki spreminja utekočinjeno zdravilo v hlape za namene neposrednega vdihavanja. Naprava razprši zdravila v suspenziji in raztopini. Olja in/ali zdravila v pastah lahko zmanjšajo terapevtski učinek. Naprava NI nebulizator za esencialna olja. Ne uporabljajte alkoholnih raztopin. Posodica za zdravilo in vsa dodatna oprema NI sterilizirana.

Tehnične specifikacije Dr. Frei Turbo Train inhalatorja

Vrtljivi batni stiskalec brez mazanja. Medicinski pripomoček razreda IIA v skladu z Direktivo 93/42/EGS. Linearna posodica za zdravilo.

Velikosti delcev: 3÷6 µm MMAD (EN13544-1);
opis izdelka: kompresorski inhalator;
stopnja nebulizacije, ml/min: 0,3 ± 0,05 ml/min;
pretok stisnjenega zraka (maks.): 15 ± 2 l/min;
volumen zdravila: 2–10 ml;
preostali volumen, ml: 0,85 ± 0,2 ml;
raven hrupa: nizka raven hrupa (okoli 55 Db);
cikel delovanja: 30 min – VKLOPLJENO/30 min – IZKLOPLJENO;
prostor za shranjevanje kabla: da;
dodatna oprema: zračna cev (1,0 m), maska za odrasle, maska za otroke, ustnik, nastavek za nos, zračni filtri (5 kosov);
nastavek za izpiranje nosu: izbirno; napajanje: 220 V/50 Hz;
dolžina napajalnega kabla: 1,4 m; teža: 1,5 kg;
dimenzije: 235*110*165 mm;
napajanje: 120 VA.
Delovanje: Temperatura zraka: najmanj 5 °C – največ 40 °C; vlažnost: najmanj 15 % – največ 93 % relativna vlažnost; atmosferski tlak: najmanj 700 hPa – največ 1060 hPa (maks. višina ≤ 2000 m).
Shranjevanje: Temperatura zraka: najmanj -25 °C/največ +70 °C; vlažnost: najmanj 0 % – največ 93 % relativna vlažnost; atmosferski tlak: najmanj 500 hPa – največ 1060 hPa;

Pričakovana življenjska doba te naprave je okoli 2000 terapevtskih ciklov, če je povprečno trajanje terapije 8 minut. Za električne medicinske pripomočke je potrebna posebna nega. Napravo je treba namestiti in uporabljati v skladu z zahtevami elektromagnetne združljivosti oziroma v skladu s specifikacijami proizvajalca. Obstaja možnost elektromagnetnih motenj zaradi drugih naprav, še zlasti naprav za analizo in zdravljenje.

Radijske ali mobilne naprave oziroma prenosljive naprave (mobilni telefoni ali brezžične naprave) lahko vplivajo na delovanje električnega medicinskega pripomočka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Astma in nosečnost!

Vprašanje: Stara sem 25 let in bi v bližnji prihodnosti rada zanosila. Že od otroštva pa se spopadam z astmo. Jemljem zdravila z glukokortikoidom, ob poslabšanju Ventolin. Že ob manjšem...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Badminton

Badminton
Badminton ali perjanica je tekmovalni šport, pri katerem je cilj sledeč: odbiti (zabiti) perjanico prek mreže v nasprotnikovo igrišče na takšno mesto in način, da je soiqralec ne uspe več doseči oziroma odbiti.

Tehniko udarcev je mogoče vaditi in jo izboljšati, vendar pa lahko tudi brez predhodnega pouka vsakdo takoj začne igrati in relativno hitro napreduje do srednje stopnje izurjenosti.

Končni izid igre določajo tehnika, hitrost, zbranost in taktika.

Poleg usklajenosti in hitrosti badminton poveča tudi zmogljivost. Izboljšajo se hitrostni odzivi, občutek za ravnotežje in žogo, prav tako pa se krepijo mišice nog in odbojni roki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Frei Dr. Frei
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov