Dr. Hauschka parna kopel za obraz, 100 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235431 9011

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 16. 05. 2017 20:08
Ko sem sama in me noben ne moti je tale sprostitvena parna kopel kakor nalašč za sprostitev. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dr. Hauschka parna kopel je idealna za odpiranje por pri mastni in nečisti koži ter za mehčanje ogrcev, da se po nanosu parne kopeli popolnoma zlahka odstranijo. Izdelek naredi prijetno rdečično kožo in kožo globinsko očisti. Preparat deluje regenerativno.

Uporablja se za vse tipe kože.

Uporaba

Parno kopel nanesemo na čisto kožo obraza.
Za pripravo kopeli posodi z  0,5 litra vroče vode dodajte 1-2 veliki žlici parne kopeli. Glavo prekrijte z brisačo in izpostavite pari 3-15 minut (odvisno od občutljivosti kože).Po kopeli uporabite Dr. Hauschka čistilno masko za globinsko čiščenje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična obstruktivna pljučna bolezen

Bolniki so tudi pogostejši obiskovalci v ambulanti družinske medicine, še posebej tisti bolniki s pridruženimi stanji, zlasti s srčno-žil nimi boleznimi. Če so bolniki še zaposleni, je velikokrat potrebna ocena delazmožnosti in ocenitev stopnje invalidnosti, bolnikom s trajnim zdravljenjem s kisikom na domu pa pripada tudi dodatek za pomoč in postrežbo.
Ali in kako lahko nastanek kronične obstruktivne pljučne bolezni preprečite?
Kadar je bolezen posledica kajenja, je bolezen moč preprečiti s pravočasno in popolno opustitvijo kajenja, težje pa jo je preprečiti, če so vzroki drugje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja