Dr. Hauschka regenerativna krema za roke, 50 mL

Dr. Hauschka regenerativna krema za roke je krema posebej prilagojena potrebam zrele kože. Dr. Hauschka regenerativna krema za roke je krema posebej prilagojena potrebam zrele kože.
11808 11808

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka regenerativna krema za roke je krema posebej prilagojena potrebam zrele kože.

- posebej prilagojena potrebam zrele kože
- dopolnjuje Regenerativno linijo
- primerna za suho kožo, ki je v stresu
- bogata sestava intenzivno neguje
- roke postanejo mehke in žametne
- zelo hitro se vpije in ne pušča mastne obloge
- izredno prijetnega in bogatega vonja
- vsebuje kokosovo in karitejevo maslo, olivno in avokadovo olje, izvleček kalanhoje, preslice, kutinovih semen in eterična olja

Dr. Hauschka regenerativna krema za roke daje svilnato gladek občutek in zagotavlja učinkovito zaščito pred vplivi okolja - takojšnjšen in dolgotrajen učinek na površino. Sestava kreme je obogatena z bogato kombinacijo sestavin in sicer vsebuje predvsem ekstrakt oljk in avokadovega olja ter kakavovega masla, ki podpira moč in elastičnost kože. Zeliščni izvlečki iz rdeče detelje in semen kutine aktivno spodbujajo vlaženje ter regeneracijo kože. Odpornost kože je tako temeljito okrepljena.

Dr. Hauschka regenerativna linija

Regenerativna linija Dr. Hauschka ponuja pester izbor certificirane naravne kozmetike. Regenerativna krema za roke nosi BDIH pečat za "certificirano naravno kozmetiko" in mednarodni NATRUE znak kakovosti. Kozmetična linija ne vsebuje spornih snovi, kot so parabeni,  mineralna olja, silikoni ali umetna barvila ter konzervansi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Golenja razjeda

Kdaj in kako si lahko pomagate sami?
Rano lahko sami oskrbite. Razjeda in okolico umijte pod mlačno tekočo vodo z milom (kalijevo milo) ali s primerno količino fiziološke tekočine, ki pa mora biti enake temperature, kot je telesna temperatura. Zanimiv je podatek, da če rano ohladimo za 1°C, upočasnimo proces celjenja rane za dve uri. Rane nikoli ne čistimo z antiseptičnimi snovmi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov