Dr. Hauschka regenerativni serum za zrelo kožo, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
268224 9056
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka je nemasten regenerativni serum, ki ga lahko uporabljamo kot dnevno in nočno nego, narejen pa je posebej za zrelo in bolj suho kožo, ki jo navlaži in naredi čvrsto.

Sestava

- izvlečke kutinovih semen,
- črno deteljo,
- vitalno kalanhojo,
- med iz cvetov črne detelje.

Delovanje

    * kožo učvrsti, požlahtni in revitalizira,
    * krepi in podpira naravno delovanje kože,
    * pomaga uravnavati ravnovesje vlage v koži,
    * omili gube in gubice,
    * pomiri rdečo, razdraženo in občutljivo kožo.UporabaZjutraj -Po uporabi kreme za čiščenje vmasirajte kapljico seruma na obraz, vrat in dekolte. Za boljši učinek po tem nanesite regenerativno dnevno kremo.

Zvečer - Po čiščenju vtisnite dve kapljici regenerativnega seruma na obraz, vrat in dekolte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Srčno popuščanje

Zdravljenje
Zdravljenje srčnega popuščanja je vsestransko in je odvisno od stopnje (NYHA 1 do IV). Uvajamo statine, ACE zaviralce, sartane, beta blokatorje, diuretike ter digoksin. Zdravimo tudi sladkorno bolezen ter skrbimo za nadzor ostalih dejavnikov tveganja za bolezni srca in ožilja in bolnike spodbujam k zdravem življenjskem slogu.
Zdravila, ki dokazano zmanjšujejo smrtnost pri bolnikih s srčnim popuščanjem, so:

• ACE inhibitorji,

•  blokatorji,

• sartani,

• antagonisti aldosterona.

a) ACE inhibitorje uvajamo pri vseh stopnjah srčnega popuščanja; cilj je doseganje maksimalne doze, ki jo bolnik še prenaša. Pozorni moramo biti na ledvično funkcijo ter kontrolirati raven kreatinina in kalija; ob slabšanju ledvične funkcije je potrebno zdravilo ukiniti ali zmanjšati dozo. Pozorni moramo biti tudi na sočasno predpisovanje diuretikov, ki zadržujejo kalij, saj lahko pride do ogrožajoče hiperkaliemije. Ob jemanju ACE inhibitorjev odsvetujemo uporabo nesteroidnih antirevmatikov.

b) blokatorje uvajamo pri vseh bolnikih s srčnim popuščanjem, tudi pri zelo hudi obliki bolezni. Najučinkovitejši je, glede na dosedanje raziskave, carvedilol. Odmerke titriramo do maksimalne doze, ki jo bolnik še prenaša, odmerke povišujemo na 2 tedna. Ob poslabšanju bolezni odsvetujemo ukinitev zdravila, pač pa prehodno znižanje odmerka, do poprave kliničnega stanja bolnika, nato ponovno titriramo odmerek do najvišje prenosljive doze.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja