Dr. Hauschka učvrstilna maska, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
545228 9052

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka učvrstilna maska pomaga koži, ki se stara in izgublja svojo elastičnost in prijeten videz. Bogata učvrstilna maska se uporablja kot odlična pomoč izsušeni koži po tridesetem letu. Maska se hitro vpije in izboljša tonus kože, medtem ko koža postane svileno mehka, gladka in čvrstejša.

Maska pomaga koži da se regenerira z ekstrakti vrtnice, mačehe, sleza, mangovega masla, mandljevega in avokadovega olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Srčno popušćanje

Kako se srčno popuščanje kaže?
Večina bolnikov najprej opaža težko dihanje, sprva ob večjih telesnih naporih, otekline goleni in utrujenost. Hkrati ugotavljamo tudi pospešeno srčno frekvenco, hitrejšo frekvenco dihanja (lahko plevraIni izliv in znake povišanega centralnega venskega tlaka) ter znake zastajanja tekočine v pljučih.
Kako postavimo diagnozo?
Diagnostika srčnega popuščanja ni enostavna, saj nimamo specifičnega testa. Pri kliničnem pregledu zdravnik ugotavlja otekline goleni, nad pljuči so pri vdihu slišni poki. Ob značilnih bolnikovih težavah je potrebno napraviti elektrokardiogram - EKG, rentgenogram pljuč in laboratorijsko analizo krvi, za objektiven dokaz srčne prizadetosti pa še ultrazvok srca, ki je zlati standard v diagnostiki srčnega popuščanja. Opazujemo tudi odgovor na zdravljenje, ki posredno potrdi ali ovrže diagnozo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja