Dr. Steinberger sok ameriške brusnice, 750 mL

<p>Brusnični sok Dr.Steinberger je čisti iztisnjen sok.<br /><br /><span class="modro"><strong>Nujno opozorilo: </strong>v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa po&scaron;tnine s pazljivim ravnanjem!</span></p>

Brusnični sok Dr.Steinberger je čisti iztisnjen sok.

Nujno opozorilo: v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!

220337 270

Ocene in mnenja

Opis

PRIPOROČEN JE IZBOR POŠTNE OPCIJE: PAZLJIVO RAVNANJE

Izdelek je steklen in lahko se tekom prenosa in poštne dostave tudi razbije. Neustrezna izbira poštne opcije lahko vodi do poškodbe blaga in nastanka nepotrebnih stroškov.

Uporabili smo le sveže, v naravi ročno obrane brusnice, ki smo jih takoj po obiranju iztisnili v stiskalnici. Sok zato ne vsebuje konzervansov, dodanih sladkorjev ali drugih dodatkov.
 
Stoodstotni sok svežih brusnic vsebuje veliko arbutina, čreslovin, pektina ter različnih vrst vitaminov, kot so A, B in C. Zaradi velike vsebnosti oksalne kisline, naj soka svežih brusnic ne uživajo ljudje, ki so nagnjeni k ledvičnim kamnom.

Vsebnost (v 100 ml)

    * energijska vrednost 134 kJ (32 kcal)
    * beljakovine 0,1 g
    * ogljikovi hidrati 6,3 g; od tega sladkorji 6,3 g
    * maščobe 0,1 g, od tega nasičene maščobne kisline manj kot 0,05 g
    * balastne snovi 0,1 g
    * natrij manj kot 0,01 g
 
Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 190 ml soka ustreza 1 krušni enoti.
 
Priporočamo, da zaužijete 100 ml soka dnevno, lahko v nerazredčeni obliki ali pa razredčenega z vodo, ker je zelo trpkega okusa.

Neto vsebina

750 ml

Proizvaja

Dr. Steinberger Nachf., Nemčija

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Meje in vedenje
Opisali smo že, da surovo discipliniranje pravzaprav ovira socializacijo, in zelo verjetno je, da bo otrok zaradi njega postal nasilnež, ne pa odrasel v moralnega državljana. Kaj pa starši, ki jim ne uspe uveljaviti nikakršne discipline? V družbi je tudi vse polno otrok, ki zaradi svojega izzivalnega vedenja staršem pošteno grenijo življenje.

Nekatere starše je strah odločno reči ne; ker se bojijo, da jih potem njihqyi otroci ne bodo več marali. Vendar pa je izjemno pomembno, da otroci večkrat slišijo jasen in glasen ne; da se lahko moralno in socialno razvijajo. Otrok, ki od staršev le redko sliši odločen ne; se pogosto počuti močnejšega od staršev in je do njih nespoštljiv. Vendar pa je hkrati za otroka tudi strašljiv občutek, da odrasli v njegovem življenju niso 'glavni'. Še več, če jim starši ne postavijo mej in dovolijo nesprejemljivo vedenje, otroku posredujejo zelo skrb zbujajoče sporočilo: "Nič ni narobe, če druge prizadeneš, jim kradeš stvari, preklinjaš, zaničuješ svojo mamo. Nič hujšega se ne bo zgodilo, če se boš tako vedel. Pravi izziv je, kako dati otrokom zelo jasno vedeti, da je nekaj povsem nesprejemljivo, in to tako, da se bodo aktivirali njihovi zgornji možgani, ne pa primitivni sistem za strah ali jezo, se pravi za premoč ali podreditev, ki je globoko v starodavnih delih možganov.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr Steinberger Dr Steinberger
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja