Dr. Steinberger Vitesse sok za imunski sistem, 750 mL

<span class="modro"><strong>Nujno opozorilo: </strong>v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!</span> Nujno opozorilo: v kolikor naročate ta izdelek je nujen izbor tipa poštnine s pazljivim ravnanjem!
546496 10300

Ocene in mnenja

Opis

PRIPOROČEN JE IZBOR POŠTNE OPCIJE: PAZLJIVO RAVNANJE

Izdelek je steklen in lahko se tekom prenosa in poštne dostave tudi razbije. Neustrezna izbira poštne opcije lahko vodi do poškodbe blaga in nastanka nepotrebnih stroškov.

Mešani sok iz linije Vitesse za imunski sistem predstavlja sodobno kombinacijo stisnjenih sadežev.

Sok vsebuje jabolčni sok, kašo iz mangov in acerole, vitamin C (160mgj100ml) in 1,5 mg Zn (15% EU). Sok nima dodanega sladkorja.
 
Sok Vitesse za imunski sistem je na voljo v 750 ml steklenici.

Mešani sadni sok z vitaminom C in cinkovim glukonatom. Sok nima dodanega sladkorja.

Vitamin C in cink, ki ju vsebuje ta sok, pripomoreta k normalnemu delovanju imunskega sistema. Ker telo samo ne more proizvajati cinka, ga moramo v ustreznih količinah vnesti s hrano.

Priporočeni dnevni odmerki Dr. Steinberger Vitesse soka

• odrasli in mladostniki, starejši od 14 let: 100 ml,
• otroci, stari od 11 do 141et: 2 veliki (jušni) žlici (30 mi),
• otroci, stari od 4 do 10 let: 5 malih (čajnih) žličk (25 ml).

Sestavine Dr. Steinberger Vitesse soka

jabolčni sok, kaša iz mangov in acerole, vitamin C in 10,45 mg cinkovega glukonata na 100 ml.

Energijska vrednost Dr. Steinberger Vitesse soka

213 kJ (51 kcal). Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 1 krušni enoti ustreza 100 ml soka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Videli smo, da plod že sedem mesecev zaužije vse, kar mama poje, spije ali vdihne. Spomnite se karija in indijskih otrok ... S tobakom je enako. Dim cigarete, pipe ali cigare sledi običajni poti - kar mama vdihne, pride do njenega nerojenega otroka, potuje po maminem telesu do pljuč, od koder preide v kri, od tam pa prek posteljice in popkovnice doseže plod. Z drugimi besedami - če kadi mama, kadi tudi nerojeni otrok.

Posteljico si se največkrat predstavljarno kot neke vrste mejo med mamo in plodom, ki prepušča le tisto, kar dobro vpliva na njegovo rast.

Vendar ima tudi posteljica svoje omejitve ... Ne opazi vsega, kar preide skoznjo. Skozi svoje zaščitne luknjice tako lahko spusti molekule, ki bi se jim otrok z veseljem odrekel, na primer molekule alkohola in nikotina. Da bi se prepričali o neprijetnostih, ki jih kajenje povzroča plodu, se nam ni treba poglabljati v enoglasne znanstvene razprave, zadostuje že, da opazujemo njegov obraz, ko začuti cigaretni dim ... Pači se in kremži ter se mu kolca, ko s stopali brca mamo. Na žalost pa za nevšečnosti, ki jih povzroči dim, ni vedno kriva mama. Zakajeno okolje lahko pri plodu povzroči enak odziv. Kakšna škoda je takole »zadimiti« te trenutke sreče, še posebej, ker je sedmi mesec odločilen.

Živčni sistem je dovolj razvit, da lahko nadzira dihanje, koordinira krčenje prebavne cevi inu ravnava telesno temperaturo. Na tej stopnji razvoja je plod že sposoben za samostoj no življenje. Če bi se rodil pred iztekom devetih mesecev, ki jih je predvidela narava, bi z zdravniško pomočjo lahko preživel.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr Steinberger Dr Steinberger
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja