Dr. Temt Macadamia makadamijeva krema

Dr. Temt Macadamia makadamijeva krema je izredno kvalitetna krema, bogat teksture, ki je namnejena intezivni negi ter regeneraciji epidermalne plasti.
19538 19538

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Temt Macadamia makadamijeva krema je izredno kvalitetna krema, bogat teksture, ki je namnejena intezivni negi ter regeneraciji epidermalne plasti.

Priloge

Sestavine

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, CERA ALBA, LANOLIN, GLYCERIN, OZOKERITE, PEG-2 HYDROGENATED CASTOR OIL, SORBITAN LSOSTEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, FARNESOL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, SORBITAN OLEATE, POLYGLYCERYI-3 POLYRICINOLEATE, MAGNESIUM SULFATE, FARNESYL ACETATE, PANTHENYL TRIACETATE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Strokovnjaki so z leti razvili različno uspešne načine za pomoč moškim z napredujočo plešavostjo. Tu je kratek opis tistih, ki so trenutno na voljo.

Lasni vložki

Z lasnim vložkom lahko plešo najvarneje in najceneje zakrijete. Nekatere lasne vložke preprosto prilepimo na glavo, druge pritrdimo na preostale lase ali prišijemo na kožo lasišča.

Slednje lahko povzroči vnetja,zato ni priporočljivo. Edina neželena posledica navadnih lasnih vložkov pa je morebitna preobčutljivost za lepilo, s katerim se pritrdijo na glavo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Temt Laboratories Dr. Temt Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja