Echina C bonboni, 75 g

So izvrstnega okusa in vsebujejo naravni vitamin C. So izvrstnega okusa in vsebujejo naravni vitamin C.
573647 5192

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Katarina **** 9. 11. 2016 01:00
Odlično, naravno, tudi otroci jih imajo radi. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Bonboni EchinaC A. Vogla so polnjeni z ehinacejo in črnim ribezom. Vsebujejo naravni vitamin C iz karibske češnje. Ne vsebujejo sladil, sladkornih nadomestkov, umetnih arom, barvil in genetsko spremenjenih organizmov.
So izvrstnega okusa in vsebujejo naravni vitamin C.

Sestava

Sladkor, glukozni sirup, sirup iz invertnega sladkorja, voda, citronska kislina (sredstvo za uravnavanje kislosti), prah iz acerole, koncentrat črnega ribeza, naravne arome, koncentrat ehinaceje, narav­na barvila iz izvlečkov sadežev, izvlečki zelišč, kuhinjska sol.

Pakiranje

Bonboni EchinaC so na voljo v embalaži po 75 g.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

POGLED V MOŽGANE
Človeško sočutje in zanimanje za druge je mogoče videti na posnetkih možganov. Raziskave kažejo, da se takrat, ko nam je mar za koga, ki je v stiski, aktivira območje možganov, ki mu pravimo prednji cingulatni korteks, to je del sistema za LJUBEZEN, POMOČ IN SOČUTJE v spodnjih možganih.

Kot starši in oblikovalci možganov lahko vplivate na nastanek močnih komunikacijskih povezav med prednjim cingulatnim korteksom in otrokovimi zgornjimi možgani. To bo povečalo njegovo sposobnost za čutenje stiske drugega človeka, pa tudi njegovo sposobnost za razmišljanje o njej.

Raziskave kažejo, da nepravilnosti v prednjem cingulatnem korteksu lahko povzročijo pomanjkanje sočutja. Opice s poškodovanim cingulatnim korteksom ravnajo z drugimi opicami, kot bi bile neživi predmeti in jih kar pohodijo." Podobnost z dejanji brezsrčnih ljudi najbrž ni naključna.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: A.Vogel A.Vogel
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov