Eclypse Border Oval visoko vpojna obloga 10x20 cm, 10 oblog

<strong>Oblogi Eclypse Border in Eclypse Border Oval sta visoko vpojni oblogi z mehko silikonsko stično plastjo in hipoalergicnim lepljivim robom. </strong> Oblogi Eclypse Border in Eclypse Border Oval sta visoko vpojni oblogi z mehko silikonsko stično plastjo in hipoalergicnim lepljivim robom.
13199 13199
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Oblogi Eclypse Border in Eclypse Border Oval sta visoko vpojni oblogi z mehko silikonsko stično plastjo in hipoalergicnim lepljivim robom.

Zaradi mehke silikonske plasti se obloga nežno prilepi in lažje atravmatsko odstrani, hipoalergičen rob pa omogoča, da se dodatno prilepi. Silikonska stična plast ne poškoduje okolne kože, predela ob robu rane ali novonastalega tkiva ter se ne prilepi na vlažno dno rane.

Hipoalergični rob izboljšuje pričvrstitev, kar pomeni, da sekundarna obloga ni potrebna. Posebej primerna je za predele, ki jih je težko obvezati. Obloga ima ojacano vpojno plast in je izredno vpojna.

- Obloga je zelo vpojna.

- Atravmatska in hipoalergična.

- Koži omogoča dihanje in ima neprepustno zunanjo plast.

- Vzdržuje vlažno okolje za celjenje ran.

- Obloga je na voljo tudi v ovalni obliki.

- Ima dodatno jedro, ki vpija in zadrži izloček.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Sladkorna bolezen

Posebna opozorila
Uporaba glukagona je nezahtevna in nenevarna. Lahko ga apliciramo i. m. ali i. v. ali s. c., tako da je vsekakor smiselno podučiti svojce, da bolniku pomagajo, če se nenadoma znajde v hipoglikemiji. Deluje preko sprostitve glikogena iz jetrne rezerve. Damo lahko do 3 ampule, večje rezerve glikogena v jetrih ni. Bolniku lahko apliciramo eno ampulo vsakih 10 minut. Učinek je kratkotrajen. Takoj, ko je bolnik za to sposoben, mora zaužiti hrano, ker bi sicer že po 10 minutah ponovno nastopila koma. Glukagon zato predpišemo na recept bolnikom, ki so nagnjeni k hipoglikemijam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Advancis Advancis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja