Elicina losjon za telo, 300 mL

<strong>Elicina losjon za telo je inovativna nega za celotno telo, ki temelji na dobro poznanemu izvlečku polžje sline. </strong> Elicina losjon za telo je inovativna nega za celotno telo, ki temelji na dobro poznanemu izvlečku polžje sline.
527688 17530
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Elicina losjon za telo je inovativna nega za celotno telo, ki temelji na dobro poznanemu izvlečku polžje sline.

Polžjo slino, ki je del tega kozmetičnega preparata proizvaja polž Helix Aspersa Muller in sicer kar 50 % celotnega izdelka predstavlja tovrsten izvleček, drugih 50 % pa so pomožne sestavine, ki telo globinsko navlažijo, nahranijo, omehčajo kožno povrhnjico ter pustijo na koži prijeten občutek.

Losjon Elicina je povsem blagega vonja, kožni povrhnjici pa daje prijeten vonj, zaradi česar se boste počutili kakor prerojeno. Vaša koža bo zopet privlačna.

Uporaba Elicina losjona za telo

Elicina losjon za telo uporabite tako, da manjšo količino tega nanesete na površino telesa; kozmetičen izdelek nanesite dva do največ tri krat dnevno na očiščeno kožo telesa. Losjon kožo telesa učinkovito navlaži ter prerodi. Izdelek je predvsem namenjen suhi, dehidrirani koži.

Losjon ne pušča madežev na obleki ali na koži, kadar je ta izpostavljena sončni svetlobi. Ne vsebuje barvil in se hitro vpije.

Losjon Elicina ni potrebno vtirati v kožo, le nanesite ga v tankem sloju na površino kože telesa in takoj bo začel delovati na vašo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Elicina Elicina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov