x
Vse kategorije
Ellen Super tamponi za močno menstruacijo
Ellen Super tamponi za močno menstruacijo
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Ellen Super tamponi za močno menstruacijo

Proizvajalec: Ellen

Mlečnokislinske bakterije (laktobacili) so naravna sestavina ženskega genitalnega trakta ter najpomembnejše za dobro vaginalno počutje.

Cena: 8,71 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Uporabniki tamponov Ellen so v veliki prednosti.

Tamponi namreč oskrbujejo občutljivo vaginalno sluznico s koristnimi mlečnokislinskimi mikroorganizmi, ob enem pa nudijo tudi izvrstno higiensko zaščito. Tamponi ellen krepijo žensko dobro počutje in so rezultat večletnih raziskav na področjih ginekologije, mikrobiologije in biokemije.

Mlečnokislinske bakterije (laktobacili) so naravna sestavina ženskega genitalnega trakta ter najpomembnejše za dobro vaginalno počutje in uravnotežen pH v vagini. Tveganje pojava vaginalnih težav je manjše v kolikor je vaginalna flora uravnotežena in vzdržujemo v njej stabilno pH vrednost. Možne težave, ki se lahko pojavijo pa so srbenje, draženje in izcedek neprijetnega vonja.

Tamponi ellen vsebujejo mikroorganizme - Lacto Naturel, ki jih sestavljajo mlečnokislinske bakterije, najpogostejše vrste mlečnokislinskih bakterij v zdravi vaginalni flori.

Karakteristika

Tampon ellen ima mehko, fino površino, ki preprečuje kosmenje. Tampon se razširi stransko in se prilagaja obliki vašega telesa. Zaobljen vrh olajša vstavljanje.

Tampon je izdelan iz 100 % viskoze in ni beljen. Vrvica je iz 100 % bombaža, površina pa iz 100 % propilena, ki je prijazen membrani genitalne sluznice.

Tamponi ellen vsebujejo mikroorganizme Lacto Naturel (LN) - v njej so tri vrste mlečnokislinskih bakterij (L. gasseri LN40, L. fermentum LN9 and L. rhamnosus LN113).

Včasih se na tamponih pojavijo pege. Pege so lahko posledica visoke koncentracije mlečnokislinskih bakterij v vlaknih - včasih so vidne bolj, drugič manj. Te pege ne vplivajo na kakovost tamponov, saj so le-ti zelo varni za uporabo.

Kako tampone shranjujemo

Tampone hranite na suhem, temnem mestu pri temperaturi med 2 in 25 stopinj. Če jih hranite pri višji temperaturi, se lahko količina mlečnokislinskih bakterij zelo zmanjša.

Priloge

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Na vprašanje, za kaj so lahko odgovorni otroci in za kaj ne, ni preprostega, jasnega odgovora, niti receptov in pravil, ki bi bili splošno veljavni za vse čase in prostore. Ostaja pa neizpodbitno dejstvo: če živiš v današnjem svetu kot 13- ali 14-letnik, kot 25- ali 40-letnik, moraš biti sposoben prevzeti odgovornost zase. Kajti sta le dve možnosti, ali sem zase odgovoren ali pa sem žrtev - in iščem krivdo pri nekom drugem.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.