Endovital pristni mešani med v satju, 150 g

Endovital pristni mešani med v satju, 150 g Endovital pristni mešani med v satju, 150 g

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sodobni človek živi v okolju, v katerem se sooča z velikimi psihičnimi obremenitvami, izpostavljen pa je tudi okoljskemu onesnaževanju.

Zaradi izredno zahtevne izdelave proizvodnja večje količine ni mogoča, zato je količina omejena.

Sok rdeče pese

V Veliki Britaniji so znanstveniki ugotovili, da sok rdeče pese zvišuje odpornost in zvišuje življenjsko moč ter s tem omogoča kar za 16 % daljši čas treninga ali fizičnih aktivnosti.

Rdeča pesa je zelo primerna za redno prehrano, poleg tega pa jo lahko gojimo doma na vrtu ter sami pripravimo okusne ter zdrave solate.  Rdeča pesa vsebuje namreč visoko vrednost sestavin, zato se nam ni treba venomer zatekati k rastlinam iz daljnih krajev, katerih ekološka neoporečnost je večkrat vprašljiva.

Redno ali vsaj občasno uživanje surove rdeče pese je izrednega pomena.

Priloge

Dodatni opis

Sodobni človek živi v okolju, v katerem se sooča z velikimi psihičnimi obremenitvami, izpostavljen pa je tudi okoljskemu onesnaževanju. Pristni med v satju priporočamo za:

- vsem, ki živijo polno življenje,
- športnikom,
-  ljudem, ki skrbijo za zdravo in pestro hrano.
- aktivnim ljudem,
- pri povečanih psihičnih in telesnih obremenitvah.

Endovital ekološki pristni med v satju priporočamo vsem tistim, ki si želijo poskusiti nekaj res prvovrstnega, to je med v satju, ki ga čebelarji ne točijo.  Deviško satje je satje, ki so ga čebele izdelale brez satne osnove in takoj napolnile z medom. Takšen med v satju uporabljajo nekateri tudi za posebne zdravilne pripravke.

Značilnosti satovja:
zgrajeno je z matematično točnostjo iz naravnega voska, ki ob žvečenju izkaže mnoge zdravilne lastnosti. V sestavi satovja velja najbolj izpostaviti ogljikovodike, proste kisline in estre višjih maščobnih kislin.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Endovital Endovital
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja