Enervitene Sport Cheerpack energijsko dopolnilo, 30 mL

Enervitene Sport Cheerpack energijsko dopolnilo je zelo koristno, ko je potrebna hitra in trajna dobava energije. Enervitene Sport Cheerpack energijsko dopolnilo je zelo koristno, ko je potrebna hitra in trajna dobava energije.
922544 19663

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Enervitene Sport Cheerpack energijsko dopolnilo:

- je zelo koristno, ko je potrebna hitra in trajna dobava energije,
- za takojšen vnos energije, ki se postopoma sprošča.

Lastnosti:

Omogoča pridobitev ogljikovih hidratov, ki izpolnjujejo potrebe po takojšnji energiji.

Vsebuje:

ogljikove hidrate, vitamina C in B-kompleks.

Uporaba:

popijte pred ali po vadbi polovico (30 ml) izdelka oz. celoten izdelek (60 ml).

Opozorilo

Odprto embalažo shranite v hladilniku in jo konzumirajte v roku 48 ur. Primerna količina izdelka za učinkovit doprinos energije sta dve vrečki.

Enervitene Sport Cheerpack:

Je zasnovan tako, da občutno poveča razpoložljivo energijo. Vsebuje maltodekstrin, kompleksne ogljikove hidrate, ki nadomestijo zaloge glikogena hitro in blokirajo razgradnjo aminokislin. Vključuje tudi B kompleks za pomoč pri hitri asimilaciji ogljikovih hidratov. Nova energija bo na voljo v zelo kratkem času, medtem ko bolj kompleksne enote fruktoze, sproščajo energijo bolj postopoma.

Opomba: Zaradi visoke vsebnosti maltodekstrina in razpoložljivostjo takojšnje energije, vam svetujemo, da izdelek zaužijete 30-45 min pred koncem vadbe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Varikozne vene (krčne žile)

VELIKO ŽENSK IMA VIDNO IZBOČENE, NEPRAVILNO POTEKAJOČE POVRŠINSKE VENE, KI SE POJAVLJAJO PREDVSEM NA GOLENIH.

Varice se lahko pojavljajo tudi v spodnjem delu požiralnika kot posledica jetrne bolezni in v danki kot hemoroidi (zlata žila). Pogosto opažamo družinsko nagnjenost, od dejavnikov tveganja pa so najpomembnejši nosečnost, čezmerna telesna teža in dolgotrajno stanje na nogah. Včasih se pojavijo po preboleli globoki venski trombozi spodnjih okončin.

Varice se pojavljajo pri enem od petih odraslih ljudi, njihova pogostost narašča s starostjo. Povzročajo lahko neprijeten občutek v nogah, pa tudi na pogled niso prijetne, vendar ne pomenijo resnega obolenja. Najpogosteje se pojavljajo v spodnjih okončinah. Vene imajo zaklopke, ki preprečujejo vračanje krvi v nogo. Če se omenjene zaklopke ne zapirajo povsem, se kri vrača v povrhnje podkožne vene, ki
se zaradi tlaka krvi razširijo. Tako nastanejo varice. Če ne ukrepamo, stanje običajno napreduje, pojavlja se dermatitis in celo razjede, pogosto na notranji strani gležnja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Enervit Enervit
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja