Noreva Trio White XP nočna nega proti pigmentnim madežem, 30 mL

Noreva Trio White XP nočna nega proti pigmentnim madežem jeinovativno regenerativna nega, namenjena va vse kožne tipe in primerna za tiste osebe, ki želijo poenotiti kožni ten. Noreva Trio White XP nočna nega proti pigmentnim madežem jeinovativno regenerativna nega, namenjena va vse kožne tipe in primerna za tiste osebe, ki želijo poenotiti kožni ten.
949086 1616

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ljubo **** 7. 08. 2016 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Noreva Trio White XP nočna nega proti pigmentnim madežem jeinovativno regenerativna nega, namenjena va vse kožne tipe in primerna za tiste osebe, ki želijo poenotiti kožni ten.

Izdelek je primeren za uporabo predvsem v nočnem času, ko je koža primerna ter pripralvjena na tovrsten proces obnavljanja. Nočni čas je čas, ko je koža v tako imenovanem stanju metabolične aktivnosti oziroma v času, ko je koža najbolje dovzetna za obnovo. 

Sestavine, ki so izrednega pomena pri procesu poenotenja kožne polti:

Reduktol - sestavina, ki je izrednega pomena za učinkovito zaščito celične stene ali keratinocitov

Active White - sestavina, ki ima vpliv na samo odstranjevanje melanina - to je molekula, ki ima vpliv na barvo kože

Vita C2G 

Alfa ABT

Ekstrakt smilja naravna fito-bioaktivna substanca inovativno zaščiti celice, popravlja obstoječe lise, preprečuje nastanek novih ter izenači in posvetli ten kože.

Kozmetično posvetlitveni izdelek združuje mehkobo in je oblikovan za vse tipe kože. Primeren je predvsem za odstranjevanje pigmentnih madežev, hkrati pa koži zagotavlja udobje in prehrano.

Z nežnim, visoko odmerjenim naravnim pilingom Reductol 4P + in White XP za omejevanje pigmentacijskega procesa na izvoru s ciljanjem center melanocita le-ta pospeši obnovo kože in izboljša kožno teksturo.

Ta nega, obogatena s karitejevim maslom in oljčnimi rastlinskimi voski naj se uporablja vsak dan, saj le tako kožo prijetno osvetli in poenoti, hkrati pa znatno zmanjša madeže (70% manj, od 28 dni).

Testirano pod dermatološkim nadzorom.

Uporaba kozmetičnega izdelka

Nanesite enakomerno na čisto, suho kožo.

Sestavine kozmetičnega izdelka

Aqua (voda), trigliceridi kaprlicev / kapric, glicerin, izostearil izostearat, 1-2 heksandiol, acetil glicil beta alanin, cetil alkohol, gliceril stearat, hidrogenirano olivno olje, decil ester, Butyrospermum Parkii (Shea), Shea-Shea, Shea, Shea, Buta / C10-30 Alkil-akrilatni crosspolimer, hidrogenirano oljčno olje, kaprilski estri, natrijev hidroksid, tokoferol, parfum (dišava), klorfenesin, ceteth-20, steareth-20, natrijev dehidroacetat, ksantan gum, izomalt, helianthus Annus (sončnično olje) , Kopolimer mlečne kisline / glikolne kisline, palmitoil Sh-oktapeptid-24 amid, polivinil alkohol, heksanoil dipeptid-3 norleukin acetat, palmitoil SH-tripeptid-5 norisoleucil SH-nonapeptid-1, citronska kislina.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

V najboljšem primeru nas čakajo številna nesoglasja in intelektualne razprave, med katere spadajo tudi manj vljudni napadi na starševska prepričanja in tradicije. Pogosto je naporno - ali skoraj strašljivo - razpravljati o lastnih vrednotah, vendar se to priložnost vsekakor splača izkoristiti. Ne le zato, da negujemo odnos s svojimi najstniki, temveč tudi zato, ker marsikaj v našem življenju sčasoma zakrni v rutino, za katero je dobro, da jo tu in tam pretresemo in na novo oblikujemo.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Noreva Laboratories Noreva Laboratories
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja