Equa ekološka steklenica z odtenkom/motivom vesolje, 0,6 L

Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA).<br> Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA).
593575 18893

Ocene in mnenja

Opis

Equa steklenička je narejena iz ekološko neoporečnega, zdravju prijaznega in kakovostnega materiala Eastman Tritan, ki ne vsebuje škodljivega Bisfenola A (BPA).

Lastnosti:

BPA je kemijska spojina, ki jo najdemo v navadnih plastenkah za enkratno uporabo in lahko reagira z vsebino plastenke. Ob zaužitju ogroža naše zdravje in lahko povzroča zdravstvene težave. Certifikat “BPA free” dokazuje, da je Equa steklenička narejena iz materiala, ki ne reagira z vsebino stekleničke.

Equa je steklenička, ki ne vsebuje BPA in je namenjena večkratni uporabi:

- za tople in hladne napitke,
- lahko se pomiva v pomivalnem stroju.

Izdelana je iz kakovostnega materiala Eastman Tritan.

Uporaba:

Equa steklenička je primerna  za vsakodnevno uporabo doma, v pisarni, pri športu ali na poti saj je lahka in enostavna za uporabo.

Z nakupom Equa steklenice, darujete 10 % profita ekološkim organizacijam. Tako boste prispevali k ustvarjanju boljšega in čistejšega okolja, saj bomo z vašim prispevkom podpirali in organizirali različne ekološke akcije.

Steklenička je primerna tudi kot šejker za izdelke Ushakes.

Vsebina:

600 ml

Na voljo so tudi drugi motivi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO STORIMO SAMI?

Če ste kadilec in vam ugotovijo KOPB, lahko napredovanje bolezni upočasni uporaba spirometra.

Preiskovanec mora večkrat zapored globoko vdihniti in izdihniti skozi ustnik spirometra. Prostornina vdihanega in izdihanega zraka se prikaže na zaslonu.

Merjenje pljučne prostornine

S to preiskavo izmerimo prostomino zraka (v litrih), ki ga preiskovanec vdihne med globokim vdihom, in prostornino zraka, ki ostane v pljučih po globokem izdihu. Preiskava omogoča ugotavljanje pljučnih bolezni, kot je kronična obstruktivna pljučna bolezen, pri kateri se poveča prostornina zraka, ki ostane v pljučih po globokem izdihu.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov