Equa MISMATCH GINKGO steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH GINKGO steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma. Equa MISMATCH GINKGO steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
15995 15995

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 20. 05. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Equa MISMATCH GINKGO steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.

Dobra hidracija organizma omogoča dobro počutje in ohranjanje zdravja organizma. Posebna ergonomska oblika Equa stekleničke pripomore k dobremu oprijemu in k optimalni uporabniški izkušnji. 

Prednosti proizvoda Equa steklenička

  • narejeno iz kvalitetnega borosilikatnega stekla
  • volumen znaša 750 mL
  • 100 % vodotesna steklenička
  • izdelano v EU
  • enostavnost vzdrževanja

Ali ste vedeli, da se na svetu vsako minuto proda milijon plastičnih stekleničk, namenjenih za enkratno uporabo. Takšne so izredno velika težava za ohranjanje okolja, saj se ne razgradijo in v okolju ostanejo še nekaj časa.

Equa steklenička je okolju prijazna verzija steklene stekleničke. Prispeva k trajnostnem načinu življenja. 

Equa steklenička je dobitnica Elle Style nagrade za trajnosten razvoj. 

Poskrbi za tvoje dobro počutje in dobro počutje vseh ostalih, ki sobivajo z nami. 

Steklenička je narejena iz kvalitetnih materialov, ki jih je mogoče reciklirati, zato ne predstavljajo težave za okolje. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Te možnosti žal nimamo vsi. Toda tudi če živite v urbanem območju, lahko marsikaj naredite. Bodite pozorni na napoved onesnaženja za vsak dan, zlasti v vročih poletnih dneh, ko je lahko koncentracija ozona v zraku višja. Razmislite o boljših prezračevalnih filtrih v svojem domu. Pogosto pojdite na izlet zunaj mesta. V času prometnih konic ostanite v zaprtih prostorih.

Tudi če ne inhalirate, občasno kajenje cigar povečuje verjetnost za bolezni srca in številne oblike raka. Čeprav še nihče ni izračunal natančnega tveganja, pa razmislite o naslednjem. Ker so cigare večje od cigaret, traja dlje, da jih pokadimo. V njih je tobak, ki je staran in fermentiran, zavite pa so v ovoj, ki gori počasneje, zato ena sama cigara odda 20-krat več amonijaka, 5- do l0-krat več kadmija (karcinogena kovina) in 80- do 90-krat več visokokancerogenih nitrozaminov.

»Vsi kadilci, če inhalirajo ali ne, neposredno izpostavljajo ustnice, usta, grlo, sapnik in jezik dimu,. pravi poročilo ameriškega Državnega inštituta za boj proti raku o kajenju cigar. »Poleg tega se dim s slino požira v požiralnik.«

Če vsak dan pokadite eno ali več cigar, ste zvišali verjetnost za bolezni srca, resne težave s pljuči in številne oblike raka na skoraj vseh delih vašega telesa, ki so izpostavljeni tobačnemu dimu, od ustnic, jezika, ust in grla do požiralnika, sapnika in pljuč. Čim več kadite, tem višje je tveganje: ena ali dve cigari na dan podvojita vaše tveganje
za nastanek raka v ustih. Če pokadite tri ali štiri, se tveganje zviša za več kot 8-krat nad normalno. Če pokadite pet ali več cigar na dan, pa je tveganje 16-krat višje kot pri nekadilcih.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Equa Equa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov