ErecAid ročna erekcijska črpalka

Posnema naraven potek erekcije bolje kot katerikoli drug način. Posnema naraven potek erekcije bolje kot katerikoli drug način.
494577 10715
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 18. 11. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Lastnosti

• pomoč pri motnjah erekcije, 
• enostavna metoda, 
• posnema naraven potek erekcije bolje kot katerikoli drug način 
• bistveno spremeni življenje
• vzpostavi erekcijo in jo zadrži do 30 minut

Kako sistem ErecAid deluje?

Sistem ErecAid deluje na osnovi ustvarjanja podtlaka, ki pospeši pritekanje krvi v penis in s tem povzroči, da penis nabrekne. Uporabniku omogoča kadarkoli vzpostaviti nabreklost in čvrstost penisa - erekcijo. Penis se vstavi v vakuumski cilinder, v katerem se ustvari podtlak. Ta povzroči priliv krvi v penis ter jo tam zadrži s pomočjo zažemnega obročka, kar  omogoča vzdrževanje erekcije do 30 minut. Zažemni obročki (nakup spodaj), ki so sestavni del sistema pa omogočajo, da kri ostane v penisu in ohranja njegovo trdoto ves čas spolnega odnosa.

Sistem ErecAid uspešno uporabljajo moški z naslednjimi boleznimi in stanji

• psihogena impotenca
• organsko pogojena impotenca kot posledica sladkorne bolezni, žilnih bolezni, prostatektomije in drugih kirurških posegov v medenici, končne ledvične odpovedi,
• multiple skleroze in poškodb hrbtenjače
• impotenca kot posledica delovanja zdravil
• impotenca neznanega vzroka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Psihične bolečine lahko povzročijo depresijo. Depresija je vseobsegajoč pojem, ki vključuje vse od rahle potrtosti oziroma otožnosti do izjemno hudega duševnega in čustvenega trpljenja, ki v bolnikih zbuja željo po tem, da bi si vzeli življenje. Duševne in čustvene bolečine, ki jo spremljajo, so navadno med seboj tesno povezane, vendar duševne bolečine obsegajo še 'podmnožica' bolečin, ki lahko vključuje še en tip bolečine. Nočne more, strahovi in fobije so vsakdanji primeri pretežno duševnih bolečin, pri obsesijah in različnih vrstah zasvojenosti pa gre za skrajne primere.

Telesne in psihične bolečine so seveda med seboj tesno povezane. Tako kakor lahko telesne bolečine povzročijo psihične in čustvene bolečine, lahko tudi duševne bolečine povzročijo telesne bolečine. To znanje je sad cvetoče medicinske vede, ki raziskuje povezave med duhom in telesom, oziroma psihonevroimunologije, ki se je razvila v ZDA v 80. letih 20. stoletja. Psihonevroimunologija je znanstvena veda, ki preučuje, kako duh pomaga zdraviti telo (in tudi kako telo vpliva na duha). Zdaj vemo, da 'moč duha' - uporaba moči domišljije in mišljenja - pospešuje sproščanje kemičnih spojin v možganih, ki dejansko vplivajo na način, na kakršnega se telo odziva. Tako na primer pozitivne misli dokazano pospešujejo sproščanje kemičnih spojin, ki pripomorejo k procesu zdravljenja, negativno mišljenje pa ta proces ovira in omejuje.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ErecAid ErecAid
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov