Eubos 5% Urea krema za obraz, 50 mL

Eubos 5% Urea krema za obraz je formulirana tako, da se v kožo hitro vpije in tam tudi deluje.<br> Eubos 5% Urea krema za obraz je formulirana tako, da se v kožo hitro vpije in tam tudi deluje.
909866 20738

Ocene in mnenja

Opis

Eubos 5% Urea krema za obraz je formulirana tako, da se v kožo hitro vpije in tam tudi deluje. Krema za obraz je hitro vpijujoča, posebna dermatološka nega, ki jo je mogoče uporabljati vsakodnevno - še posebej jo uporabljajo vsi tisti z suho, grobo in napeto kožo.

Eubos 5% Urea krema za obraz je izjemno lahka krema, ki se hitro vpija in je primerna za vsakodnevno uporabo na predvsem grobi suhi in izčrpani koži. Primerna je tudi pri posebnih stanjih kože, ki so posledice sledečih bolezenskih stanj: ekcem, luskavica, sladkorna bolezen.
Suha koža je ponavadi posledica pomanjkanja kožnih maščob in lipidov, ki jo s kremo Eubos 5% Urea krema za obraz nadomeščamo. Urea, ki jo krema vsebuje povzroča obnavljanje kože, saj odstrani stare odmrle celice s površine kože.
Krema je narejena v obliki vodno oljne emulzije, ki kožo dolgotrajno vlaži in globinsko zaščiti!

Kombinacija sestavin, ki vsebuje olje makadamije, alantoin, glicerin in natrijev laktat, krepi zaščitno kožno bariero ter ima učinek glajenja posebej pomembno pa je tudi to, da zmanjša občutek napetosti in srbenja.

Izdelek Eubos 5% Urea krema za obraz

Ne vsebuje parabenov ali katerih koli drugih konervirnih sredstev
Ne vsebuje poli etilen glikolov
Ne vsebuje snovi na lanolinski osnovi
Ne vsebuje obarvanih komponent
Ne vsebuje mineralnih olj (parafin)
Vsebuje parfum – le-ta ni vsiljiv - izdelek pa je formuliran venomer tako, da kože ne draži in ne deluje alergeno.

Ph kreme Eubos 5% Urea kreme za obraz je nevtralen.

Uporaba Eubos 5% Urea kreme za obraz

Eubos 5% Urea kremo za obraz uporabljajte tako, da nanesete kremo redno zjutraj ali zvečer. Nanesete jo tako, da jo čimbolj temeljito vmasirate na željeno področje. Krema je primerna tudi za make-up podlago lahko pa tudi kot tudi za nego po britju.

Rezultat uporabe Eubos 5% Urea kreme za obraz:

Vsebnost vlage pri suhi koži jse poveča takoj po uporabi v roku 48 ur pa se poveča na optimalno raven. Splošno stanje kože je izboljšano in urejeno. Krema je bolj gladka in daje videz negovane in privlačne kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede