Eubos Haut Ruhe intenzivna krema za otroke, 50 mL

Eubos Haut Ruhe, intenzivna nega za otroke je zelo bogata emulzija s svetlinovim oljem, vitaminskimi kompleksi in izvlečki šentjanževke.<br> Eubos Haut Ruhe, intenzivna nega za otroke je zelo bogata emulzija s svetlinovim oljem, vitaminskimi kompleksi in izvlečki šentjanževke.
909971 20719

Ocene in mnenja

Opis

Eubos Haut Ruhe je intenzivna nega, ki seuporablja predvsem za otroke. Je izjemno bogata emulzija, ki vsebuje izvlečke šentjanževke, vitaminske komplekse ter svetlinovo olje.

Velik pomen za izboljšanje naravne pregradna funkcije kože ima kvalitetno svetlinovo olje (ki ga je v kremi Haut Ruhe kar 10%) s pomembnimi maščobnimi kislinami, gama-linolensko kislino in linolno kislino. Krema odlično deluje pri atopičnih stanjih kože in pri premajhni oz. preveliki količini lipidov. Krema namreč ohranja in izboljšuje zaščito kože.

Zaradi biomimetskega negovalneaga olja nastane na koži rahel sloj zaščite, ki poskrbi, da se koža ne presuši. Bisabolol ter izvleček šentjanževke, ki imata oba certifikat biološke pridelave imata pomirjajoč učinek. Pri regeneriranju kože pomagata alantoin in pantenol, saj izboljšujeta rahla poslabšanja kože. Krema varuje kožo pred dehidracijo z glicerinom, Urejo (0,25%) in Vitaminom E.

Krema Eubos Haut Ruhe zmanjšuje verjetnost za nastanek alergij, saj ni odišavljena ali obarvana z umetnimi barvili, poleg tega pa ne vsebuje PEG-derivatov, konzervansov (parabena), lanolina ali mineralnega olja (parafina).

Kremo Haut Ruhe je priporočeno uporabljati tako, da jo enkrat ali celo nekajkrat dnevno namažete na tiste dele kože, ki so potrebni posebne nege. Ta območja so npr. kolena ter komolci. Pustite, da se krema vpije v kožo. Ponovno dehidracijo prepreči varovalni oljnat sloj.

Haut Ruhe krema je kvalitetna krema zaradi blagodejnih sestavin ter dokazane vsestranske učinkovitosti pri izsušenih ter razdraženih delih kože. Priporoča se tudi kot pomoč pri nevrodermatitisu.

Po nanašanju kreme Haut Ruhe je suha koža izdatno navlažena, vsebnost vlage v suhi koži pa je dolgotrajnejša kot prej. Dokazano je tudi, da se popravi oslabljena zaščitna funkcija kože. Posledično se umiri tudi draženje kože in srbečica.
Prilagamo še študije o učinkovitosti linije - razumevanje je primerno za vse tiste z nekoliko več znanja s tega področja:

Na splošno o liniji Eubos - 1. del >>
Na splošno o liniji Eubos - 2. del >>
Na splošno o liniji Eubos - 3. del >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja