Eubos Haut Ruhe otroški gel za umivanje 2 v 1, 125 mL

Z blagodejnimi sestavinami Aloe Vera gelom, vlažilnimi lipidi in minerali iz morja deluje Eubos Haut Ruhe, otroški gel za kopanje 2 v 1, odlično predvsem na suhi koži.<br> Z blagodejnimi sestavinami Aloe Vera gelom, vlažilnimi lipidi in minerali iz morja deluje Eubos Haut Ruhe, otroški gel za kopanje 2 v 1, odlično predvsem na suhi koži.
910007 20720

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Simona **** 5. 03. 2016 01:00
/ Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Z blagodejnimi sestavinami Aloe Vera gelom, vlažilnimi lipidi in minerali iz morja deluje Eubos Haut Ruhe, otroški gel za kopanje 2 v 1, odlično predvsem na suhi koži. Z gelom lahko negujete tako telo kot tudi lase.

V gelu za kopanje telesa in las je visoka količina nežnih naravnih čistilnih sestavin. Laktat in mlečna kislina ščitijo varovalni kislinski sloj, ki deluje kot naravna pregrada kože.

Pred dehidracijo varujejo kožo maščobe, pridobljene iz kokosovega olja in sončnic. Morski minerali, Aloe Vera in olje sivke umirjajo vsa čutila.
 
Krema Eubos Haut Ruhe zmanjšuje verjetnost za nastanek alergij, saj ni odišavljena ali obarvana z umetnimi barvili, poleg tega pa ne vsebuje PEG-derivatov, konzervansov (parabena), lanolina, ali mineralnega olja (parafina).

Gel za umivanje nanesemo na telo, ga natiramo v kožo s toplo vodo, po šamponiranju pa dobro speremo. Gel za umivanje se priporoča tudi za pomoč pri atopičnem dermatitisu pri odraslih kot blagodejno čiščenje telesa.

Izjemno blagodejen učinek so dokazale meritve in študije. Gel namreč kože ne izsušuje, zaradi česar postane oz. ostane koža in lasje mehki.

Pomni:
V pdf dodatku (pod sliko izdelka) pa v angleščini nekoliko več o otroškem gelu - nadaljevanje pdf dokumenta pa je pri produktu Eubos otroško olje za kopanje >>

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eubos Eubos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja