Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon, 250 mL

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je inovativen regenerativen šampon, ki pripomore k lajšanju prekomernega izpadanja las in pripomore k reševanju številnih drugih težav, povezanih s tovrstnimi problemi. Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je inovativen regenerativen šampon, ki pripomore k lajšanju prekomernega izpadanja las in pripomore k reševanju številnih drugih težav, povezanih s tovrstnimi problemi.
442682 4729

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je inovativen regenerativen šampon, ki pripomore k lajšanju prekomernega izpadanja las in pripomore k reševanju številnih drugih težav, povezanih s tovrstnimi problemi.

Izpadanje las in težave z lasmi so lahko celo dedno pogojene, kar je celo eden najpogostejših vzrokov, ki ima za posledico prekomerno izpadanje las. 

Na izpadanje las lahko vpliva tudi:

 • onesnaženje okolja
 • genetska predispozicija
 • prekomerna higiena in izpiranje lipidno zaščitnega sloja
 • pomanjkanje mikro nutrientov
 • pomanjkanje ključnih vitaminov
 • neredna higiena las in lasišča

Terapija Eucerin tako vsebuje karnitin in kreatin – to sta pomembni aktivni snovi, ki sta naravno prisotni v telesu in ki pomagata okrepiti korenine las.

Uporabljajte jo v kombinaciji z Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising inovativnim tretmajem.

Lastnosti kozmetičnega izdelka

 • Izdelek ne vsebuje mil
 • ne vsebuje alkalnih sestavin
 • izdelek ne deluje alergeno
 • izdelek je le rahlo odišavljen
 • prijetna nega, inovativno delovanje
 • kvalitetne sestavine

Uporaba kozmetičnega šampona

Pred uporabo šampona in njegovim nanosom na samo lasišče je izredno pomembno, da lasišče dodobra navlažite. 

Šampon nanesite na omočeno lasišče, nakar ga dobro spenite ter pustite nekaj časa na površini las in lasišča, da se aktivne sestavine šampona dodobra vpijejo. 

šampon je zasnovan predvsem z namenom, da je delovanje kasneje uporabljanega tretmaja Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising bolj uspešno. Redna in učinkovita ter temeljita uporaba kozmetičnega izdelka je tako izrednega pomena za kasnejše zadovoljstvo pri uporabi tretmaja. 

Opozorila:
Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija je bila razvita za dedno izpadanje las. 

V kolikor menite, da izdelek ni opravil svoje naloge, je smiselno, da se posvetujete z zdravnikom ali dermatološkim osebjem. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tradicionalna kitajska medicina

Izčrpna anamneza
TeM-terapevti poskušajo z natančnim izpraševanjem umestiti motnje v zdravju. K vprašalniku sodijo tudi čas, ko težave najpogosteje nastopijo, vprašanja, ali se bolniki pri tem potijo ali jih zebe, ali toplota oziroma mraz pri tem pomagata in kako, katere okuse si ob tem zaželijo in kateri prevladujejo, kako veliko žejo imajo, kakšen je urin, prevladujoče počutje kot tudi navade in posebne naklonjenosti.

TCM-metode

K tradicionalni kitajski medicini prištevamo metode, kot so akupunktura, toplotna obdelava akupunkturnih točk, akupresura in tvina (masažna tehnika), kitajski nauk o prehranjevanju po metodi petih elementov, terapija z ventuzo, zeljem in zdravila živalskega in mineralnega izvora ter terapija gibanja (čigong, taj či) za spodbujanje energijskega toka in notranje uravnovešenosti.

Na Kitajskem se največji del vseh bolezni zdravi s kitajskimi zdravili po metodah TCM-ja, ki deloma kažejo velik učinek, imajo pa lahko tudi močne stranske učinke. Zato naj zdravila nujno predpisujejo že izkušeni terapevti. Nekatera kitajska zdravila delujejo na zahodnjaško populacijo drugače oziroma močneje, ker je organizem Kitajcev vprežen v drugačen način življenja.

Dandanes se na Kitajskem mladi v okviru medicine izobražujejo (poleg metode TCM) tudi naravoslovno zahodnjaško. Tradicionalno zdravljenje na Kitajskem zaseda v celotni ponudbi medicinskih institucij približno delež 10 odstotkov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja