Eucerin roll-on 24 h deodorant za občutljivo kožo, 50 mL

<p>Eucerin roll-on dezodorant za občutljivo kožo dolgotrajno &scaron;čiti pred neprijetnim telesnim vonjem, uravnovesi koži lastno pH-vrednost in dokazano zmanj&scaron;a aktivnost bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.</p>

Eucerin roll-on dezodorant za občutljivo kožo dolgotrajno ščiti pred neprijetnim telesnim vonjem, uravnovesi koži lastno pH-vrednost in dokazano zmanjša aktivnost bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.

905330 18756

Ocene in mnenja

Opis

Eucerin Roll-On dezodorant za občutljivo kožo:

- ščiti pred neprijetnim telesnim vonjem,
- 24h zaščita,
- zmanjša aktivnost bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.

Delovanje:

Citratni pufer pH5 uravnovesi koži lastno pH-vrednost in dokazano zmanjša aktivnost bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj.

Ne vsebuje dišav, barvil, konzervansov in alkohola ter ne draži občutljive kože pod pazduhami.

Klinične študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga dobro prenaša tudi obolela koža.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Številni tumorji trebušne slinavkc povzročajo zaporo žolčevodov, skozi katere zolč izteka iz jeter v dvanajstnik. Taka zapora vodi v razvoj zlatenice, rumenega obarvanja kože in očesnih veznic, ki jo lahko spremljajo srbečica, odvajanje temnega urina in svetlega blata.

KAKO GA ZDRAVIMO?

Edini način zdravljenja je delna ali popolna odstranitev trebušne slinavke. Žal pa je bolezen ob postavitvi diagnoze običajno že preveč napredovala. V tem primeru lahko s posegi lajšamo njene simptome. Kadar tumor zapira žolčevod, v prizadeti del vstavimo posebno opornico, ki omogoča odtekanje žolča in omili zlatenico. Poseg je mogoče opraviti med endoskopskim pregledom. Napredovanje bolezni lahko včasih upočasnimo tudi s kemoterapijo ali obsevanjem. Bolečine lajšamo z močnimi analgetiki ali živčno blokado, pri kateri z injiciranjcm zdravila preprečimo prevajanje bolečinskih dražljajev po živcih, ki oživčujejo trebušno slinavko.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

Rak na tre bušni slinavki je ob postavitvi diagnoze običajno že zelo napredoval. V tem primeru je napoved zelo slaba. Manj kot dva odstotka bolnikov preživi pet let po postavitvi diagnoze. Celo pri tistih. pri katerih se odločimo za kirurško zdravljenje, je smrtnost izjemno visoka. Večina preživi manj kot leto dni po postavitvi diagnoze.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Eucerin Eucerin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja