Farmaderbe Arthro Complex gel s toplotno-hladilnim učinkom, 100 mL

<p>Kremni gel s toplotno-hladilnim stimulativnim učinkom deluje takoj. Odličen je pri laj&scaron;anju neprijetnih dermalnih težav, ki nastanejo zaradi po&scaron;kodbe sklepov in kosti, revme ali utrujenosti.</p>

Kremni gel s toplotno-hladilnim stimulativnim učinkom deluje takoj. Odličen je pri lajšanju neprijetnih dermalnih težav, ki nastanejo zaradi poškodbe sklepov in kosti, revme ali utrujenosti.

482668 17718

Ocene in mnenja

Opis

Arthro complex kremni gel s toplotno-hladilnim stimulativnim učinkom:

- je odličen pri lajšanju številnih kožnih tegob, ki nastanejo zaradi poškodb sklepov in kosti
- učinkuje takoj,
- ne masti kože in ne pušča madežev na oblačilih, saj se vpije takoj po nanosu,
- pospešuje pozitivne procese in naravno moč regeneracije v organizmu.

Aktivne sestavine:

Izvleček novozelandske zelenouste školjke 5 %, mentol 4 %, izvleček hudičevega kremplja oz. Repuša 0,5 %, izvleček perujske liane oz. Mačjega kremplja 0,5 %, mešanica eteričnih olj (pomaranče, limone, evkaliptusa, bora in rožmarina) 1,1 %.

Navodila za uporabo:

nežno vtirajte v obolele predele, dokler se popolnoma ne vpije. Uporabljajte ga zjutraj in zvečer.

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Odločitvi za operacijo velikokrat ne botruje želja po odstranitvi ali izboljšanju telesne hibe, pač pa nenehen občutek depresije, ki ga povzročata nizka samozavest in prepričanje o lastni neprivlačnosti.

Zato ni nenavadno, če po lepotni operaciji pričakujemo, da bo večina teh občutkov kaj hitro poniknila ali pa celo popolnoma izginila.

Podobni občutki pa so lahko seveda tudi posledica zelo majhnih in banalnih telesnih napak, ki jih večina ljudi sploh ne vidi in se jih ne zaveda. Tudi v teh primerih lahko plastična operacija pripomore k bistvenemu izboljšanju psihičnega stanja - pacient je navadno prepričan, da je lepši, in je zato zadovoljen. Zgodi pa se lahko, da se nekdanje počutje hitro vrne, če pacient opazi, da se ljudje tudi po operaciji do njega ne vedejo drugače. Nekateri ljudje so namreč privlačni zaradi notranjega bogastva in lepote, to pa je nekaj, česar ne more pričarati noben kirurg in ni nujno povezano z lepo zunanjostjo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja