Farmaderbe Cell unisex krema proti celulitu, 200 mL

Krema proti celulitu za trebuh in boke s toplo-hladnim učinkom učinkovito zmanjšuje maščobne blazinice nakopičene na območju trebuha in bokov.<br><br><a href="http://www.moja-lekarna.com/p-23401-farmaderbe-cell-anticelulitni-proizvodi-sedaj-15-ugodneje.aspx"><strong>&gt;&gt; Farmaderbe Cell anticelulitni proizvodi sedaj 15 % ugodneje!</strong></a> Krema proti celulitu za trebuh in boke s toplo-hladnim učinkom učinkovito zmanjšuje maščobne blazinice nakopičene na območju trebuha in bokov.

>> Farmaderbe Cell anticelulitni proizvodi sedaj 15 % ugodneje!
17673 17673

Ocene in mnenja

Opis

Cell krema proti celulitu za trebuh in boke s toplo-hladnim učinkom je namenjena mokim in ženskam:

- pripomore k prerazporeditvi maščobe na kritičnih predelih vašega telesa,
- preprečuje prekomerno zadrževanje vode v telesu,
- izdelek je del faze 3 programa proti celulitu Cell – oblikuje, učvrsti, zmanjša obseg.
- kožo sprosti, napne in naredi bolj elastično.

Vsebuje izvlečke mikronoziranih morskih alg, rjave alge pelvetia canaliculata in rjave alge sphacelaria, ki skupaj učinkovito delujejo proti napravilnostim na predelu pasu.

Aktivne sestavine:

Izvleček alge pelvetia canaliculata 2 %, rjava alga sphacelaria 0,8 %,
morske alge (mikronizirane) 0,4 %, mentol 2,5 %, olje karite 2,2 %, osvežilni kompleks 0,8 %.

Navodila za uporabo:

nanesite zjutraj ali zvečer, priporočljivo po prhanju, saj le-to odpre pore. Vtrite izdelek v kožo s krožnimi gibi od zgoraj navzdol, dokler se popolnoma ne vpije.

Opozorila:

Shranjevati izven dosega otrok. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo. Izdelek lahko povzroči rahlo trenutno pordelost kože, ki je posledica reakcije vaše kože in cirkulacije krvi na pordelem predelu in izgine po nekaj minutah.

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje parabenov, petrolatov, barvil ali glutena. Vsebuje rastlinski glicerin. Testirano na nikelj. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico.

Izdelek ni priporočljiv za ljudi z občutljivo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če ženska kljub temu še vedno ne doživi orgazma, naj partner med penetracijama draži ščegetavček s prsti in prodre vanjo šele, ko je že močno vzburjena. Ko ženska začuti, da se približuje orgazmu, naj se začne premikati še hitreje, saj jo bo to hitreje pripeljalo do vrhunca.

Če ne zaleže niti to, naj ženska med spolnim odnosom sama draži ščegetavček, dokler ne začuti, da se približuje orgazmu. Če bo skrbno sledila tem navodilom, ji bo zelo verjetno uspelo. Sicer pa paru svetujemo, naj za pomoč prosi izkušenega terapevta.

Doživetje orgazma med vaginalno penetracijo je za žensko izjemno zadovoljujoča izkušnja, ki lahko močno izboljša partnerski odnos.

Težave v spolnosti

Najpogostejši težavi moških sta prezgodnji izliv semena in negotovost zaradi, po njihovem mnenju, premajhnega uda, kar v resnici skrbi večino moških.

Velikost spolnega uda

Številne moške skrbi velikost in oblika njihovega spolnega uda, ponavadi zato, ker so prepričani, da se po tem meri njihova moškost. Večji penis ima, večji dedec je moški. Kar je seveda čisti nesmisel. Približno tako kot ocenjevanje žensk po velikosti prsi.

Poleg spolne opravljajo tako moški ud kot ženske prsi tudi druge telesne funkcije, vendar velikost pri tem ne pomeni nikakršne prednosti. Prej nasprotno - prevelik penis lahko ženski-povzroči bolečine.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov