Farmaderbe eterično olje ciprese, 10 mL

Eterično olje cimetovih listov je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov Eterično olje cimetovih listov je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov
940615 17697

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % olje vršičkov ciprese (cupressus sempervirens).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Zelo pomembno je, da imata oba partnerja vsaj približno sliko o tem, kaj ju čaka, in tako lažje sklepata kompromise. Na ta način bosta ublažila stres, ki bo pretresel njuno zvezo. Rojstvo otroka pomeni, da je treba življenjski slog obeh partnerjev povsem preuredi ti.

Če ste sami, vsakdanje skrbi in radosti pri opazovanju njegovega razvoja ne morete deliti s partnerjem. Vzgajanje otroka brez podpore prijateljev in sorodnikov je lahko telesno in čustveno zelo utrudljivo. Po drugi strani pa vas lahko dejstvo, da ste vse težave premagali sami, zelo izpolnjuje in koristi tudi vašemu otroku.

Osebna odločitev?

Če ste se odločili, da boste mati samohranilka, ste najbrž dobro čustveno, praktično in finančno pripravljeni na vzgajanje majhnega otroka, zato se naraščala tudi zelo veselite. Če ste se s partnerjem razšli med nosečnostjo ali kmalu po porodu, boste najbrž imeli nekaj več težav. Spopadanje s čustvi, ki privrejo na dan ob razhajanju, in skrb za majhnega otroka sta veliko breme, ki nedvomno vpliva na vašo zmožnost kosanja s težavami. V takšni situaciji je zelo pomembno, da prosite za pomoč.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja