Farmaderbe eterično olje pačulija, 10 mL

Eterično olje pačulija je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Eterično olje pačulija je čisto, 100 % eterično olje, primerno za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov.
421731 17709

Ocene in mnenja

Opis

Eterično olje brina je čisto, 100 % eterično olje primerno za:

- masaže, kopeli,
- obkladke, kožno nanašanje,
- odišavljanje prostorov,
- aromaterapijo.

Sestavine:

čisto, 100 % listov pačulija (pogostemon cablin).

Opozorila:

shranjevati izven dosega otrok. Izdelka ne uporabljajte čistega, ampak ga vedno ustrezno razredčite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ni primeren za uporabo med nosečnostjo.

SHRANJEVANJE:

Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Samo za zunanjo uporabo.

Ne vsebuje sintetičnih dodatkov. Ne zaužijte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Ko gredo stvari narobe,j e seveda normalno, da obdolžimo sebe. Vendar ne smemo pozabiti, da je za nastanek težav v veliki meri krivo življenjsko okolje, ki pa ga seveda ne moremo nadzorovati. Na stvari, kot sta gneča
in nasilje v družbi, nimamo vpliva. Revščina je zelo močan dejavnik in - tako kot pri fizičnih boleznih - se tudi duševne bolezni veliko pogosteje pojavljajo ravno med revnejšimi ljudmi.

Načini obvladovanja težav

Pomembno je, da dosežemo določeno stopnjo čustvene rasti. Sprijazniti se moramo z načinom, kako stvari doživljamo, ter znati sprejemati svoja občutja in čustva drugih čim bolj neškodljivo, koristno in celo ljubeznivo. Sebe moramo sprejeti takšne, kakršni smo, hkrati pa dovoliti, da v nas dozori ustrezna stopnja samozavesti, ki nam pomaga pri prevzemanju odgovornosti za lastna dejanja. Na ta način lahko po potrebi iščemo in sprejemamo tudi odpuščanje drugih, ne da bi pri tem načeli svojo samopodobo. Proces osamosvajanja je dolgotrajen, vendar je nujen, če želimo v svoji notranjosti poiskati vse, kar je dobro.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja