Galex deviško olivno olje, 100 mL

Deviško olivno olje Galex je namenjeno vsakodnevni negi in zaščiti predvsem suhe in občutljive kože. Deviško olivno olje Galex je namenjeno vsakodnevni negi in zaščiti predvsem suhe in občutljive kože.
913529 16070

Ocene in mnenja

Opis

Deviško olivno olje Galex je namenjeno vsakodnevni negi in zaščiti predvsem suhe in občutljive kože.

Uporaba olivnega olja

Deviško olivno olje nanesete na predhodno očiščeno kožo obraza. Po potrebi lahko prav tako na druge dele telesa (roke, ustnice, lasišče), nato rahlo vmasirajte.

Dodate ga lahko tudi kopeli, ki mehča kožo in deluje sproščujoče na telo.

Splošno o olivnem olju

Galexovo olje je rafinirano olje namenjeno za kozmetično nego. Sestavine olivnega olja posnemajo sestavo kože, zato je kakor nalašč za negovanje ter regeneracijo razpokane ter problematične kože obraza in telesa.

Olivno olje je obohateno z maščobnimi ksilinami, ki zaščitijo kožo ter številnimi vitamini in minerali, ki kožo globinsko nahranijo. Po nanosu olivnega olja poskrbite, da se le to temeljito vpije v površino kože, saj lahko na oblačilih pusti neprijeten oljni madež.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Tudi če si sprostitev zastavite za glavni cilj ob koncu tedna, lahko pomaga. Ko so finski raziskovalci 28 let spremljali zdravstvene navade 800 moških in žensk, so ugotovili, da je bila pri tistih, ki si čez konec tedna niso vzeli oddiha od stresnega dela, trikrat višja verjetnost za usodni srčni infarkt kot pri tistih, ki so si privoščili obilo počitka.

To je vaša priložnost, da se ponovno povežete s svojim zakoncem, družino in prijatelji. Če preživljate čas z ljudmi, ki jih imate radi, boste občutili manj stresa. Ponovno se navežite na občutek globoke sprostitve. Poleg tega boste uživali v splošnem boljšem zdravju srca.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja