Farmaderbe Maxhair Vegetal šampon za barvane lase, 200 mL

Šampon za barvane lase nežno čisti in podaljšuje intenzivnost barve vaših las, pobarvanih z maxcolor Vegetal barvo za lase. Šampon za barvane lase nežno čisti in podaljšuje intenzivnost barve vaših las, pobarvanih z maxcolor Vegetal barvo za lase.
927562 17681

Ocene in mnenja

Opis

Maxhair Vegetal šampon za barvane lase nežno čisti in podaljšuje intenzivnost barve vaših las:

- ponovno vzpostavi naravno ph vrednost las in primerno ravnovesje lasišča,
- lase ščiti pred prahom, smogom in toksini,
- lase naredi prijetno mehke, jih navdaja z nežnim vonjem in jim da volumen.

Aktivne sestavine:

Beljakovine svile, destilati (vrtnice, virginskega nepozebnika, izvlečkov rjave alge, slezenovca, medu, borovnice, mirte, breze, kamilice, arnike, koprive, evkaliptusa, žajbla, rožmarina, kininovca, lapuha, preslice in bele jelke).

Navodila za uporabo:

nanesete na vlažne lase in nežno masirate 2-3 minute, nato lase dobro izperete. Če je potrebno, postopek ponovimo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Parom, ki imajo težave s spočetjem, so na voljo številne oblike pomoči. Od nasvetov v zvezi z učinkovitostjo spolne tehnike do zdravil in kirurških posegov ter umetne oploditve.

Svetovanje je pomembno

Zdravljenje neplodnosti je naporno in mučno, zato si par zasluži razumevanje in oporo. Ko se odločite za preiskave in zdravljenje, prosite zdravnika, naj vam priporoči terapevta, posebej usposobljenega za svetovanje parom, ki se zdravijo zaradi neplodnosti. Pomoč in nasvete potrebujeta oba partnerja že vse od začetka zdravljenja, zato ne odlašajte z obiskom. Par bo potreboval veliko podpore, saj je zdravljenje dolgotrajno in posega v njuno zasebnost. Zastavljajo se tudi številna etična vprašanja, povezana z umetno zanositvijo ter načini darovanja jajčec in sperme.

Psihološki dejavniki, ki vplivajo na plodnost

Na plodnost vpliva tudi vaše počutje, ki lahko povzroči hormonska nihanja ali celo impotenco. Brez prave pomoči lahko torej zdravljenje neplodnosti še poslabša zadeve. Po drugi strani pa zdravniki vedo, da so številni pari kmalu po tem, ko so se odločili za preiskave domnevne neplodnosti, spočeli. Zdi se, kot da bi odločitev, da gredo na preiskave, sprostila psihološko napetost, ki je bila morda kriva za težave.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Farmaderbe Farmaderbe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja