x
Vse kategorije
Farmatan Plus prašek za živali, 1 kg
Farmatan Plus prašek za živali, 1 kg
Oceni izdelek in zasluži
4.5 2

Farmatan Plus prašek za živali, 1 kg

Proizvajalec: Farmatan
Naravni krmni dodatek za podporo zdravstvenega statusa živali.
Cena: 10,33 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Andrej; | 10. 04. 2019 12:41
crnigoja@gmail.com
Z farmatanom plus sem zelo zadovoljen. Zahvaliti se moram osebju Moja lekarna, za ažurno poslano naročilo. v kolikor bom našel še izdelke, ki jih potrebujem za svojo družino ali živali ki jih imamo, se bom sigurno obrnil na vas. Za dosedanje sodelovanje si zaslužite oceno odlično. Priporočam se za sodelovanje in vas lepo pozdravljam

Andrej

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Farmatan je naravni dodatek namenjen za domačo veterinarsko uporabo. Izdelek se dodaja venomer, ko izkoristek krme ter njene hranilne vrednosti ni zadosten. Uporablja se tudi v primerih, ko ima domača žival težave s prebavo, drisko, diarejo ter želimo doseči boljši prirast in izboljšati proizvodnjo pri vseh mogočih vrstah domačih živali - in sicer: perutnina, govedo ipd.

Farmatan je proizvod narejen iz mešanice pravega kostanja (po latinsko Castanea Sativa Mill). Ekstrakt kostanja je pridobljen s postopkom ekstrakcije, tako da je ekstrakt kar se da kvaliteten ter okolju prijazen. Zato je proizvod varen za živali, človeka in okolje.
 
Farmatan prašek za dodatek živini ter perutnini je namenjen kot dodatek prehrani. Mešanica je obogatena z številnimi antioksidacijskimi polifenoli, ki delujejo na organizem tudi zaščitno ter daje bojšo kakovost mesa.

Farmatan prehranski dodatek ima že dolgo tradicijo uporabe. Deluje kot zaščita imunskega sistema ter je učinkovit ter povsem varen za uporabo. Ker je za organizem povsem netoksičen karenčne dobe ni, zato je dodajanje prehrani povsem brez bojazni.

Učinkujejo tudi kot naravni antioksidanti. Vsa ta diverziteta bioaktivnotsi polifenolov zagotavlja boljšo izrabo in absorbcijo hranil ter stimulacijo imunskega sistema.

Farmatan vsebuje tudi druge sestavine poleg že naštetih polifenolnih sestavin. Farmatan-u so dodani še enostavni sladkorji, lignini, celuloza ter povsem naravne mineralne snovi, ki poskrbijo za regeneracijo in dopolnitev primankljaja le teh pri živini in perutnini. Vse že naštete sestavine živina za svojo normalno rast nujno potrebuje, zato je dodajanje Farmatan-a izrednega pomena.
 
Z uporabo Farmatana lahko znižamo porabo različnih zdravil in nadomestimo del potreb po mineralih.
 
Farmatan je notificiran v EU kot senzorični in silirni dodatek. Uporablja se lahko kot samostojen dodatek ali v kombinaciji z drugimi krmnimi dodatki, in sicer neposredno v krmnih obrokih (sveža in konzervirana voluminozna krma) ali pa v popolnih in dopolnilnih krmnih mešanicah.
 
Farmatan je proizveden v obiki prahu oziroma praškastega granulata za lažje doziranje in posledično tudi prehrano. Farmatan prehranski granulat uporabljajte pri gospodarsko pomembnih domačih živalih, kot so govedo, teleta, svinje, perutnina, kunci.

Priloge

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

UŠESA

Bolečine v ušesu, so zlasti pogoste otrocih in so lahko povezane s poškodbami v drugih delih telesa, na prim vnetjem mandeljnov.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Pic injekcijska brizga, 50 mL

0,79 €

Farmatan Plus 220 mg kapsule, 20 kapsul

4,12 €

Vetaseptal mast, 150 mL

5,54 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.